Herbalife Nutrition – coach in voeding en welzijn

Mijn testimonial:

In november 2015 ben ik begonnen met de voeding van Herbalife.

Geheel tegen mijn principes in,……………… beetje vreemd om zo mijn verhaal te beginnen maar het is echt waar. Ik wilde in beginsel niet weten wat mn gewicht was op dat moment want ik voelde mij prima en als de weegschaal dan een ander gewicht zou aanwijzen dan ik in mn hoofd had…. Dan zou ik ineens een probleem hebben. Want ´gewicht´ zit ook deels tussen je oren. Ik had op dat moment in geen 20 jaar op de weegschaal gestaan. Mijn coach ging daar dan ook welwillend in mee, fijn was dat.

Waarom besloot ik tegen mijn principes in te beginnen met Herbalife voeding?

Ik leefde (en leef nog steeds) een druk leven en ik rende ’s morgens de deur uit zonder ontbijt, had ik zogenaamd geen tijd voor hield ik mijzelf voor. Gezien mijn leeftijd en de drukte in mijn bestaan vond ik dat dit niet langer kon. Ik ben dus begonnen met Herbalife als ontbijt. Beter voor mn lijf en geest. En vervolgens ben ik niet meer gestopt! Ik bemerkte dat ik meer energie kreeg, en bijv geen suikerdip meer om 10 uur enz. Ik ben naar trainingen gegaan en ik heb mij verdiept in de verschillende producten van HBL. Ongeveer een jaar later ben ik gaan coachen. En dat vond ik nog veel leuker dan ik vantevoren had kunnen bedenken.

Persoonlijk biedt Herbalife mij voor lichaam en geest de juiste voeding. Ik Voel mij niet alleen beter maar ik Weet ook dat het beter voor me is. Dat weten werkt door.

Waarom Herbalife:
Het is best een uitdaging om iedere dag de juiste hoeveelheden voedingsstoffen binnen te krijgen. Dit is nu een grotere uitdaging dan bijv 10/20 jaar geleden, simpelweg omdat de verse producten zoals appels, bananen, andijvie, kiwi´s, spinazie enz een veel lager percentage aan voedingstoffen bevatten. Dat maakt het zo interessant om je cellen te voeden met de HBL voeding en supplementen.

Stel je wilt graag afslanken dan is het belangrijk om naast de voeding van HBL ook meer te bewegen (80/20) Vanuit HBL is het ook mogelijk om mee te bewegen binnen de activiteiten die we organiseren. Erg leuk en erg gezellig in een fijne groep mensen.

Naast je voeding en beweging vind ik het ook erg belangrijk om samen met jou te gaan kijken naar je manier van denken en de gewoontes die je hebt ontwikkeld als het gaat om voeding. Wat betekent voeding voor jou, hoe ga je er mee om, hoe ging dat vroeger thuis. Samen uitzoeken hoe we je aangeleerde en ingesleten gewoontes en manier van denken kunnen ombuigen naar een manier van denken die van jou is en niet ingegeven door ouders, opvoeders en/of je omgeving.  Dit geeft een gegarandeerd resultaat maar blijft afhankelijk van je eigen commitment.

Ik kom (letterlijk) naast je lopen, net zolang jij wenst en nodig hebt om tot jouw gewenste resultaat te komen. Of dit nou ten behoeve van meer vitaliteit, herstel na ziekte, aankomen of afslanken is. Alles is mogelijk! No Problem!

Wil jij meer weten?

Heb jij behoefte aan een persoonlijk voedingsplan, persoonlijke begeleiding?
Vul het contactformulier in dan maken we een afspraak en gaan we samen aan de slag.