Wil jij vrijer, gezonder, blijer en bewuster in het leven staan?
Een Access Bars behandeling kan je helpen moeiteloos spanning uit je hoofd en lijf los te laten!

Ons hoofd telt 32 Bars, energiebanen, welke gevuld zijn met (beperkende)overtuigingen en/of vastzittende gedachtes. Gedachtes als bijvoorbeeld:
Ik ben niet goed genoeg…
Ik doe er niet toe…..
Dat kan ik toch niet, dat lukt mij toch niet…..

Een Access Bars sessie kan heilzaam werken op allerlei lichamelijke en geestelijke aspecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan;
angsten en fobieën, depressie, vermoeidheid, slapeloosheid, hoog gevoeligheid, AD(H)D, betere concentratie, helderder in het hoofd, beter bij jezelf blijven, eigenwaarde

Hoe vaak dien je een Access Bars sessie te doen en hoe gaat het in zn werk? (bekijk het youtube filmpje van Dr J.L. Fannin wat laat zien wat er in de hersenen gebeurt tijdens een Acces Bars sessie)
Als je eenmaal een Access Bars sessie hebt gehad en de Bars runnen (lopen), dan voel je zelf wanneer het weer tijd is om een vervolg sessie te ontvangen. De een vindt het prettig om iedere week een Bars sessie te ontvangen, de ander wacht tot hij/zij zich minder lekker in zijn vel voelt zitten.

Een sessie ontvang je bij mij liggend op je rug onder een warme deken met je hoofd op een kussen waarbij ik enkel je hoofd aanraak. Doordat ik met mijn vingertoppen zachtjes de 32 energiebanen aanraak vindt er een energiestroom plaats. Een Access Bars sessie duurt ongeveer 60 tot 90 minuten. Door aanraking van de energiebanen wordt de energie van de vastgezette ervaringen verwijderd en ontladen de gedachten, gevoelens, emoties, overwegingen en houdingen die je in je leven hebt opgeslagen.

Kom het ervaren, vul het contactformulier in en wees welkom.