KOM FIJN JE ZOLDER OPRUIMEN, zo leg ik het altijd uit aan mensen wie niet weten wat dat nou inhoudt. Een access bars behandeling. Denk aan bv een Engels landhuis waar al eeuwen verschillende generaties van dezelfde familie wonen. Kun je je een voorstelling maken van wat er dan op die zolder staat opgeslagen……
Met deze behandeling geef ik je de kans om je zolder te ontruimen zodat er ruimte komt voor jouw eigen spullen. Jouw gedachtes!

Maar waarom nou bij mij? Als er al zoveel practitioners zijn. Wat je bij mij aanvullend ontvangt is een chakra reading. Tijdens de behandeling lees ik je chakra’s en zal ik je hier uitleg over geven als de behandeling voorbij is. Bijzonder om te doen en bijzonder om te ontvangen. Dit zorgt voor herkenning en kan je een duwtje geven of duidelijkheid over wat te doen. 

Dus kom je zolder opruimen en luister wat je chakra’s jou te vertellen hebben.

Wil jij vrijer, gezonder, blijer en bewuster in het leven staan?
Een Access Bars behandeling kan je helpen moeiteloos spanning uit je hoofd en lijf los te laten!

Ons hoofd telt 32 Bars, energiebanen, welke gevuld zijn met (beperkende)overtuigingen en/of vastzittende gedachtes.

Gedachtes als bijvoorbeeld:
-Ik ben niet goed genoeg…
-Ik doe er niet toe…..
-Dat kan ik toch niet, dat lukt mij toch niet…..

Een Access Bars sessie kan heilzaam werken op allerlei lichamelijke en geestelijke aspecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan;
angsten en fobieën, depressie, vermoeidheid, slapeloosheid, hoog gevoeligheid, AD(H)D, betere concentratie, helderder in het hoofd, beter bij jezelf blijven, eigenwaarde.

Hoe vaak dien je een Access Bars sessie te doen en hoe gaat het in zn werk?
(bekijk het youtube filmpje van Dr J.L. Fannin wat laat zien wat er in de hersenen gebeurt tijdens een Acces Bars sessie)
Als je eenmaal een Access Bars sessie hebt gehad en de Bars runnen (lopen), dan voel je zelf wanneer het weer tijd is om een vervolg sessie te ontvangen. De een vindt het prettig om iedere week een Bars sessie te ontvangen, de ander wacht tot hij/zij zich minder lekker in zijn vel voelt.

Een sessie ontvang je bij mij liggend op je rug onder een warme deken met je hoofd op een kussen waarbij ik enkel je hoofd aanraak. Doordat ik met mijn vingertoppen zachtjes de 32 energiebanen aanraak vindt er een energiestroom plaats. Een Access Bars sessie duurt ongeveer 60 tot 90 minuten. Door aanraking van de energiebanen wordt de energie van de vastgezette ervaringen verwijderd en ontladen de gedachten, gevoelens, emoties, overwegingen en houdingen die je in je leven hebt opgeslagen.

Wil je iets meer lezen? klik dan op deze link: (ontspannen en ruimte maken voor het nieuwe)

Ik gun het je dat je het aandurft om te komen proberen!
(de investering voor- en in jezelf bedraagt €147,00 ex btw, per sessie 90 minuten. Inclusief Chakra reading)

Kom het ervaren, vul het contactformulier in en wees welkom.

Energetic face lift

Nog zo’n superfijn body process van Access Consiousness!! Het is zo’n magische behandeling om te ontvangen maar ook om te mogen geven.

Het is een liefdevolle warmte die ik mag overdragen wat er voor zorgt dat je van binnenuit energetisch oplaadt wat van buiten zichtbaar wordt. Na zelfs één behandeling ziet je huid er al anders uit. Je krijgt een bepaalde glow over je! En dat alles zonder gebruik van chemicalien of chirurgie. 

De energetische facelift is een behandeling die valt onder de energetische lichaamsprocessen van Access Consciousness. Het behandelt de weefsels van de borst, de hals en het gezicht. Ook je eventuele negatieve overtuigingen met betrekking tot ouder worden zullen energetisch worden ‘aangepakt’. Je beperkende gedachten die je hebt over jouw lichaam verdwijnen. Het is een zeer ontspannende behandeling voor zowel je lichaam als je geest en zorgt hierdoor voor een jongere en frissere uitstraling. De facelift werkt niet alleen op het uiterlijk, ook innerlijk zul jij  je bewust worden van veranderingen. Zoals meer rust, energie en helderheid van geest.

Ik gun het je dat je het aandurft om te komen proberen!
(de investering voor- en in jezelf bedraagt €147,00 ex btw, per sessie 90 minuten. Inclusief Chakra reading)

Hartelijke groet en tot binnenkort.
Martine Hamstra