Mijn naam is Martine Hamstra

Ik ben een vrouw van 56 jaar met twee geweldige zoons, twee lieve schoondochters, twee kleinzoons en een kleindochter. Ik heb een werkzaam leven achter de rug binnen een andere wereld dan mijn huidige wereld. Ik heb 35 jaar binnen het vastgoed gewerkt in verschillende lagen en in verschillende functies. De bouw heeft nog steeds mijn passie.

Gedurende mijn persoonlijke leven ben ik altijd nieuwsgierig geweest naar wat een mens beweegt, wat mij als mens beweegt. Hoe komt het dat ik op een bepaalde manier reageer op een bepaalde situatie. En hoe kan ik de uitkomst veranderen. Ik ben mij vrij snel bewust geworden van de antwoorden die mijn lichaam mij geeft op verschillende situaties in de buitenwereld maar ook de antwoorden die mijn lichaam mij geeft op de vragen die ik stel.

Gedurende mijn leven ben ik altijd op zoek geweest naar antwoorden en als ik dat zelf niet kon herleiden haalde ik de antwoorden bij een specialist, een coach, een therapeut en haalde boeken om er meer over te weten, meer te leren.

Enkele favorieten:
-The Work of Byron Katie
-Bezield Leven van Pamela Kribbe
-Je kunt je leven helen van Louise Hay
-Boek van het Zelf van Willem Glaudemans

Dit leren heeft mij altijd een verdieping gegeven en ik merkte ook dat ik daar erg blij van werd en nog steeds word. Kennis vergaren vind ik prettig. In mijn leven hebben zich prachtige momenten maar ook minder prachtige momenten voorgedaan, zoals bij velen van ons. Dat is het leven. Vooral de minder prachtige momenten hebben mij gemaakt wie ik nu ben en hebben mij de lessen en ervaringen gegeven die er voor hebben gezorgd dat ik mijn passie leef om de ander verder te helpen daar waar het even niet gaat. Door mijn geleerde lessen kan ik als ervaringsdeskundige van toegevoegde waarde zijn voor wie hulp kan gebruiken bij het vinden van zijn of haar weg. Jou mogen bijstaan geeft het leven dat ik leef waarde.

Je bent welkom.