Over mij

Wie ben ik…..

Mijn naam is Martine Hamstra, dit is mn naam, dit is niet wie ik ben.

Ik ben een vrouw. Ik ben 61 jaar.
Ik ben moeder van twee prachtige jongens, volwassen mannen inmiddels.
Ik ben schoonmoeder van twee fijne dochters.
Ik ben grootmoeder van Mason (8jr), Bella (6jr), Dustin (5jr) en Puck (bijna 1jr). 
Ik ben gelukkig.

Verder:
Coachen doe ik op eigenwaarde, ik ben intuïtief eigenwaarde coach.

Het opstellen van het verlangen, jouw verlangen kan bij mij. Of een deel van je lichaam? Of een blokkade, je angst, je jaloezie, je blijheid. Je kunt jouw energetische familielijn of je moeder- of vaderlijn komen opstellen en eens even kijken waar je uit vandaan komt. De kwaliteiten bekrachtigen die uit jouw lijn voortkomen. Je krijgt de mogelijkheid om zaken terug te geven die je bent gaan dragen maar niet van jou zijn. Hierdoor mag het bij jou stoppen en geef je het niet door aan de volgende generatie.
Het Incarnatie Wiel, hierin nodig ik 6 van jouw incarnaties uit op basis van jouw persoonlijke vraagstuk. Bijzonder inzichtgevend, bijzonder waardevol, magisch. (ik ben Therapeut Systemisch Werk)

Werken met je Innerlijke Familie kan ook bij mij. Je innerlijk meisje, je jongetje, je vrouw en je innerlijke man. Je kunt kennis komen maken met jouw eigen Innerlijke Familie en leren dansen met deze innerlijke eigenschappen. Zowel je kwaliteiten als je schaduwkanten herkennen. Dit mag er beide zijn natuurlijk, zonder donker is er geen licht. Laagdrempelig en herkenbaar. Ik werk met groepen via een online programma of in persoon bij mij in de praktijk. (ik ben Schilden Systeem Coach)

Loop je tegen een ‘probleem’ aan met je kind en je kunt het niet plaatsen, je wilt het echt heel graag oplossen maar je weet niet hoe. Kom het ‘probleem’ bij mij vertellen. Graag zo gedetailleerd mogelijk, ik notuleer jouw verhaal. Op basis van jouw verhaal zal ik het als kindertolk (PresentChild methode) voor je vertalen zodat je weet wat jouw kind eigenlijk aan jou wil vertellen. Jouw fysieke kind richt zich tot jouw innerlijk kind en nodigt jou uit om naar die stukken te kijken en ook te helen. Dat is de loyaliteit en de grote liefde van een kind naar zijn/haar ouder. Bijzonder ontroerend.

Vallei: de Zeven Sluiers. Versluieren en ontsluieren, ik help jou- of jou en je partner hoe je met jezelf of met elkaar kunt ontsluieren. Hoe je elkaar ‘het hof’ kunt maken. Hoe je vanuit veiligheid zonder dwang je eigen keuzes kunt maken in de relatie met jezelf of met elkaar. Hoe je jouw grenzen kunt aangeven en bewaken. En hoe je op natuurlijke wijze groeit van sexuele dwang naar sexuele drang. De zeven sluiers van Vallei. (ik ben Valleicoach)

Heb je het etiketje Autisme opgeplakt gekregen of je kind of je partner?. Je kunt bij mij leren hoe je daar mee omgaat. Mijn oudste kleinkind heeft Autisme, ik ben mij daar daarom verder in gaan verdiepen. (ik ben allround autisme coach)

Wil je een leeg hoofd? Beperkende overtuigingen loslaten? Kom bij mij op de behandeltafel en laat je bars runnen. Zin om ns te horen hoe het met je gaat op energetisch gebied? Nieuwsgierig hoe je chakra’s bewegen? Ik lees ze graag voor je. Deze twee horen bij elkaar. Ik lees je chakra’s terwijl ik je een bars behandeling geef. Na afloop licht ik toe wat ik het mogen waarnemen. Vaak symbolisch en altijd met veel humor.

En natuurlijk horen ook de (Tarot) kaarten in mijn pakket, met veel passie lees ik met liefde jouw gekozen kaarten in het Keltisch Kruis. Dit kan ook met kristallen, jij legt ze, ik lees ze.
Energetisch waarnemen is iets waar ik erg blij van word. En dit kan ook online, het maakt dus niet uit waar je op de wereld bent.

Dit zijn mijn tools, door met jou te werken kan ik hier heerlijk allerlei combinaties van maken. Dit is wat ik doe en wat ik te bieden heb maar wie ben ik, waar kom ik uit vandaan.

Ik kom uit het zakelijke bedrijfsleven. Ik was onderdeel van de ins en outs van de Zuidas in Amsterdam. Hier heb ik 36jaar in de wereld van vastgoed bewogen met veel (innerlijke) mannen. Ook met superveel plezier, veel geleerd, veel plezier gehad, veel stress gehad, veel ‘bereikt’.

Ik heb zelf de reis gemaakt van de oplossingsgerichte daadkracht van mn innerlijke man naar de relativerende draagkracht van mn innerlijke vrouw. En wat een mooie intensieve reis is dat geweest. Nu noem ik mijzelf met liefde “intuïtief eigenwaarde coach’ en ik ben er trots op.
Mijn innerlijke jongetje wil graag van alles leren, ik heb ook geleerd hoe marketing en sales werkt en hoe je een funnel bouwt en verschillende pakketten in elkaar zet en hoe je de juiste teksten maakt en wanneer dit te plaatsen op social media. Ik heb gemerkt dat dit niet bij me past. Mijn verlangen is dat mijn praktijk organisch groeit, dat mensen mij weten te vinden op het moment dat het voor hun belangrijk is en dat ik precies op dat moment aan hen voorbij kom. Dat is prachtig. Dan valt alles op zn plek en maakt mij dankbaar. Ik word daar superblij van.

Mijn leven is fijn. Naast dit alles heb ik een aantal fijne vrienden met wie ik echt alles kan delen. Met wie ik verschrikkelijk veel plezier kan hebben en bij wie ik kan huilen als dat nodig is. Ik heb een aantal vaste opdrachtgevers voor wie ik met veel plezier werkzaamheden verricht. Ik heb de rijkdom dat ik een vaste klantenkring heb, mannen en vrouwen wie telkens toch weer even bij me komen omdat het ‘het moment’ er voor is.

Vanzelfsprekend had ik ook een rugtas vol bagage, net als jij wil ik eigenlijk zeggen. Uit die bagage werd het verlangen geboren om mensen te helpen groeien naar een gezond zelfbeeld. Het leren kennen van de eigen Waarde.
Wat ik superbelangrijk vind is dat jij, ieder mens, altijd in de eerste plaats voor zichzelf kiest. Jij bent namelijk belangrijk. Er is niemand meer belangrijk dan jij. Choose You!! Is dan ook mijn kernboodschap.

En toen werd de vernieuwde versie van mij geboren als Intuïtief Eigenwaarde Coach.

Dit is mijn naam, dit zijn mijn etiketten, dit is wie ik was, dit is wie ik ben, dit is wat ik doe, dit is waar ik voor sta, dit zijn mijn waarden.

In een notendop.

Martine

(stappen zetten met EigenWegDoelBewust)