Zwaarden – mannelijk – lucht
Pentakels – vrouwelijk – aarde
Bekers – meisje, vrouwelijk – water
Staven – jongetje, mannelijk – vuur

Een eeuwenoude gids die inzicht en bevestiging geeft.
Ben je nieuwsgierig naar wat de kaarten jou te vertellen hebben?

Met mijn kennis van het kaartspel laat ik de kaarten tot je spreken en mijn intuïtie zal daarbij een diepere laag toevoegen aan de boodschappen die je worden gegeven.
Het is fijn om je, voorafgaand aan jouw bezoek, bezig te houden met de vraag die je hebt. Wat zou je de kaarten willen vragen?
Als je bij me bent zal ik de kaarten schudden, ik laat jou vervolgens 10 kaarten trekken, deze 10 kaarten zal ik op de getrokken volgorde uitleggen in het Keltisch kruis. Iedere kaart heeft een bepaalde plek in het kruis en heeft daardoor ook een bepaalde betekenis.
Met deze 10 kaarten zul jij inzicht krijgen in dat wat je wilt weten.

Wees gerust, de boodschappen zijn liefdevol en vermoedelijk weet je de uitkomst zelf maar misschien op een minder bewust niveau. Het kan een waardevol steuntje- of duwtje in de rug zijn. Het kan je bevestiging geven op dat wat je al weet!

Als toegift, kadootje, mag je tot slot een engelenkaart of een andere mooie kaart kiezen uit één van mijn andere kaartendecks. Mijn ervaring leert dat de boodschap van deze kaart echt een kers op de taart is.

Ben je nieuwsgierig?
Vul het contactformulier in dan maken we een afspraak en gaan we zien welke boodschap er voor jou ligt.

(kosten bedragen €55,00 ex btw, sessie duurt ca 45/60min)