AGENDA 2023 – WORKSHOPS EN OPSTELLINGEN
EigenWegDoelBewust, Martine Hamstra

OPSTELLINGEN, wat bieden wij op zo’n dag: 
-Jouw Vrouwenlijn: Zeven generaties vrouwen, jij, je moeder, je grootmoeder, je overgrootmoeder, je betovergrootmoeder, enz….
-Jouw Mannenlijn: Zeven generaties, jij, je vader, je grootvader, je overgrootvader, je betovergrootvader, enz….
-Jouw energetische Familielijn: In deze lijn laten we Het Veld bepalen wat er gezien mag of moet worden. Dit hangt af van je vraagstelling, wat is jouw verlangen? Het blijft dezelfde bloedlijn maar het kan van de man naar de vrouw gaan en weer terug. Erg waardevol! In deze lijn kunnen we overgedragen pijnstukken zichtbaar maken en ook teruggeven aan de generatie waar het hoort. In deze lijn kun je eventuele generationele overdracht stoppen.

“De Reis naar Binnen” – in groepsverband of alleen als VIP
Air meets Water, Astrid Landman
EigenWegDoelBewust, Martine Hamstra

Een geweldig inzichtgevende middag van 13.30uur tot 17.00uur vol creativiteit, visualisaties, de Innerlijke Familie, de kracht van kleuren, energetisch waarnemen en zoveel meer als er op dat moment voor de klant nodig is. De kosten voor deze inzichtgevende en creatieve middag bedragen €127,00 ex BTW per persoon.

We, Astrid Landman en ik, doen dit zowel voor groepen als een VIP persoonlijke versie. We hebben gemerkt dat dit ongelovelijk veel waarde geeft. We kunnen de middag dan helemaal inrichten naar de behoefte van de deelnemer.

Wil je graag exclusief als VIP een inzichtgevende middag meemaken dan kan dat dus ook. Een VIP-middag is bedoeld om jou richting te geven zodat je verder kunt, bijvoorbeeld:
-Wat wil ik met mijn huidige relatie?
-Scheiden, en nu?
-Wil ik wel in loondienst blijven?
-Een andere baan, hoe dan?
-Ik ben zo somber, het liefst blijf ik onder de dekens.
-Ik doe er niet toe…….
-Ik saboteer mijzelf telkens.
-Ik heb de ideeën wel, maar het komt niet verder dan dat. 
Dit is een middagsessie met Astrid en mij, met hieraan voorafgaand een zoomcall waarin jij jouw verlangen verwoord. Astrid en ik bereiden dan een specifiek op jou gerichte middagsessie voor. Na afloop van de sessie zul jij het inzicht hebben welke kant je mag onderzoeken en/of welke stap je alvast kunt zetten.
Dit is een krachtige inzichtgevende middagsessie van 3uren en deze is enkel voor jou als je werkelijk bereid bent het innerlijke werk te doen wat zich dan naar buiten zal vertalen. De investering voor jouw persoonlijke VIP middag bedraagt €347,00 ex BTW. 

Wil je nog even iets meer lezen, klik op deze link: (VIP-middagen)

Bericht mij dan even via de mail : info@eigenwegdoelbewust.nl of via het contactformulier. We hopen jou een keer te mogen ontvangen.

Deze middagen zijn bijvoorbeeld vanuit de Graanmaalderij te Gouderak. De VIP middagen worden verzorgd in Purmerend vanuit mijn praktijk Het Thuishuis.

DATA VIP middag-sessies “De Reis naar Binnen” 2023:
-zaterdag 4 maart 2023 – VIP-middag De Reis naar Binnen (Purmerend, Het Thuishuis)
-zaterdag 22 april 2023 – VIP-middag De Reis naar Binnen (Purmerend, Het Thuishuis)
-zaterdag 24 juni 2023 – VIP-middag De Reis naar Binnen (Purmerend, Het Thuishuis)
-zondag 10 september 2023 – VIP-middag De Reis naar Binnen (Purmerend, Het Thuishuis)
-zaterdag 4 november 2023 – VIP-middag De Reis naar Binnen (Purmerend, Het Thuishuis)
-zondag 17 december 2023 – VIP-middag De Reis naar Binnen (Purmerend, Het Thuishuis)

Wil je jouw ticket boeken, klik dan op deze link: (via eventbrite – jouw VIP-middag boeken)