Wij, Liane en ik, zijn beschikbaar voor bijzondere vormen van opstellingen.

Als jij een vraag hebt of een idee en je weet niet of dat mogelijk is? Stel gewoon je vraag. Ik vermoed dat wij je kunnen helpen.

Onderaan deze pagina vind je de agenda voor de eerste helft van 2022. We bieden dan Het Incarnatiewiel en Lijnopstellingen. Op de data van de Lijnopstelling kun je kiezen tussen een Vrouwenlijn opstelling een Mannenlijnopstelling of een Familie-lijnopstelling. De uitleg hierover vind je ook onderstaand in de agenda.

11 november 2021 was de dag die als bijzonder is ervaren door alle deelnemers.

Deze dag zal in deze vorm nog eens worden ingepland. De datum zal dan ook op deze pagina zichtbaar worden.

Deze dag had als thema: intuïtie. De workshops en oefeningen hadden dus intuïtie als basis wat voor verwondering en verrassing zorgde. De deelnemers gingen met mooie inzichten en boodschappen weer naar huis.

De dag was compleet en goed verzorgd met na de pauze een energizer in de vorm van een verhaal op de muziek van Diane Ross en Michael Jackson; A Brand New Day! Van de muziek zelf word je al blij.

En natuurlijk weer voedsel van De Smaak van de Waard. Lunch en borrelplank. En na afloop is er door een groep intuïtief gekookt! Ook een bijzondere ervaring.

27 november 2021, Het Incarnatiewiel van The Spirit of Words.
Hier ontmoet je 6 van jouw reïncarnaties. Liane channelt en ik begeleid. Dit is alweer voorbij en het was weer een supermooie dag!   Ditmaal met twee heren!

AGENDA 2022

Samenwerking tussen Liane Baltus van The Spirit of Words
en Martine Hamstra van EigenWegDoelBewust

OPSTELLINGEN VANUIT DE GRAANMAALDERIJ IN GOUDERAK

-Donderdag 6 januari 2022, Het Incarnatiewiel. UITVERKOCHT

Wat een mooie dag.
Ik heb mogen werken met een groepje van 3 vriendinnen. Superfijne ervaring. Saamhorigheid en betrokkenheid. Mooie energie met elkaar. Zichtbare thema’s uit Het Wiel overlapten elkaar. Echt een bijzondere ervaring.
Een van de deelneemsters schreef :
“Gister had ik een bijzonder mooie dag . Ik deed een incarnatie wiel met 2 goede vriendinnen. Het gaf een hele mooie verdieping in reeds bijzondere connecties. Ik vond t gaaf om te zien hoe we elkaar door de jaren heen hebben gesteund, gespiegeld, geanalyseerd ineens te zien in logische samenhang.”
Hier wil ik (Martine) dus echt meer van!! 

-Zaterdag 15 januari 2022, Het Incarnatiewiel. UITVERKOCHT

-Zaterdag 15 januari 2022, Het Incarnatiewiel. UITVERKOCHT
Wederom een hele fijne dag.

Onze deelneemster schreef een paar dagen later het volgende:
“Ik oogst dat ik vandaag de ruimte heb gegeven aan de dichter in mij. Het Incarnatiewiel werkt. Tijdens het wandelen ontstonden 2 gedichtjes, puur op gevoel. Ik schrijf ze op en het voelt van mij. Dankbaar”

Onze deelneemster schreef verder:
Ik werk al langere tijd samen met Liane en door haar begeleiding ben ik enorm gegroeid als persoon en sta ik steeds krachtiger op mijn eigen grond. Als volgende stap is het mijn verlangen om mijn kennis meer te delen. Daar liep ik nog tegen wat hobbels aan. Dat was voor mij de reden om mij aan te melden voor het incarnatiewiel. Het was de beste keuze die ik kon maken.
Het incarnatiewiel werkt fantastisch!
Het mooie vind ik dat de insteek van het incarnatiewiel positief is. Het bekrachtigt mijn talent. Ik hoef er niet meer over te twijfelen of ik het in me heb. Ook wat ik als ‘dat is toch heel gewoon’ zag, kan ik nu zien als een talent en daardoor bewuster en beter inzetten. En ik kon teruggeven wat mij niet langer dient. Dat is ook fijn.

Hierdoor ondersteunen alle incarnaties van het wiel mij aan wat ik de wereld in wil brengen. Het geeft mij de bevestiging dat ik het allemaal kan, alles wat ik in mijn hoofd heb, wat ik wil, wat mijn verlangen is. Dat geeft enorm veel vertrouwen. Het is gewoon magisch wat er gebeurt.
Het is ook super fijn om met Liane en Martine te werken. Ze zijn professioneel en creëren een prettige en veilige setting. Ik voelde me op mijn gemak en kon mij daarom helemaal openstellen voor het incarnatiewiel.
Ik kan het incarnatiewiel aan iedereen aanraden die een talent wil laten bekrachtigen. Zodat je kunt voelen dat het echt van jou is en dat geeft vertrouwen.

Astrid Landman
Zelfliefde-expert en relatiespecialist bij Air meets Water

-Zaterdag 22 januari 2022, Lijnopstelling. UITVERKOCHT

De data ten behoeve van een ‘Lijnopstelling’, hier heb je als deelnemer een keuze uit een aantal verschillende lijnopstellingen:

 -Jouw Vrouwenlijn:
Zeven generaties vrouwen, jij, je moeder, je grootmoeder, je overgrootmoeder, je betovergrootmoeder, enz….

-Jouw Mannenlijn:
Zeven generaties, jij, je vader, je grootvader, je overgrootvader, je betovergrootvader, enz….

-Jouw Familielijn:
In deze lijn laten we Het Veld bepalen wat er gezien mag of moet worden. Dit hangt af van je vraagstelling, wat is jouw verlangen? In deze lijn kijken we ook naar zes generaties voor jou maar dat kan verspringen van je mannenlijn naar je vrouwenlijn en andersom. In deze lijn kunnen we overgedragen pijnstukken zichtbaar maken en ook teruggeven aan de generatie waar het hoort. In deze lijn kun je eventuele generationele overdracht stoppen.

-Zaterdag 5 februari 2022, Het Incarnatiewiel. UITVERKOCHT

-Zaterdag 12 maart 2022, Lijnopstelling. Nog twee plekjes beschikbaar.
Dit betreft een keuze lijnopstelling, jij mag aangeven waar je behoefte naar uitgaat.

-Zaterdag 2 april 2022, keuze opstelling. UITVERKOCHT
We hebben deze zaterdag 2 familielijnopstellingen verzorgd en een Incarnatiewiel. We zijn de dag begonnen met Het Wiel en in de middag 2 lijnen. Ontzettend bijzondere inzichten. Geweldig om dit te mogen organiseren.

-Zaterdag 23 april 2022, Lijnopstelling. UITVERKOCHT

-Zaterdag 14 mei 2022, Het Incarnatiewiel. Je kunt je inschrijven voor deze datum door mij een bericht te sturen.

-Zaterdag 11 juni 2022, Lijnopstelling. Je kunt je inschrijven voor deze datum door mij een bericht te sturen.
Dit betreft een keuze lijnopstelling, jij mag aangeven waar je behoefte naar uitgaat.

Locatie: Graanmaalderij Gouderak

Koffie, thee, lunch en andere versnaperingen zijn bij de dag inbegrepen. De catering bij deze dag wordt verzorgd door Esther van Leeuwe van Smaak van de Waard. We zijn daardoor verzekerd van een heerlijke, duurzame lunch met lokale producten.

Bij de Graanmaalderij is ruime parkeergelegenheid.

Uiteraard houden we ons deze dag aan de voorgeschreven corona-maatregelen.