AGENDA 2022

TWEEDE HELFT 2022

Zaterdag 05 november 2022, wat de klant wenst – EigenWegDoelBewust en The Spirit of Words
Zondag 20 november 2022, DE TROSSEN LOS, schrijf een nieuw verhaal – EigenWegDoelBewust en Air meets Water

Zaterdag 10 december 2022, Kersteditie – EigenWegDoelBewust en The Spirit of Words
Zondag 18 december 2022 DE TROSSEN LOS Kersteditie – EigenWegDoelBewust en Air meets Water

-Jouw Vrouwenlijn: Zeven generaties vrouwen, jij, je moeder, je grootmoeder, je overgrootmoeder, je betovergrootmoeder, enz….
-Jouw Mannenlijn: Zeven generaties, jij, je vader, je grootvader, je overgrootvader, je betovergrootvader, enz….
-Jouw energetische Familielijn: In deze lijn laten we Het Veld bepalen wat er gezien mag of moet worden. Dit hangt af van je vraagstelling, wat is jouw verlangen? In deze lijn kijken we ook naar zes generaties voor jou maar dat kan verspringen. Bijvoorbeeld starten vanuit je vader maar dan laat Het Veld niet je Opa zien maar je Oma, we springen dus over naar de moeder van jouw vader. Het blijft wel dezelfde bloedlijn maar het kan van de man naar de vrouw gaan en weer terug. Erg interessant! In deze lijn kunnen we overgedragen pijnstukken zichtbaar maken en ook teruggeven aan de generatie waar het hoort. In deze lijn kun je eventuele generationele overdracht stoppen.

——————————————————————————————–

DE TROSSEN LOS – schrijf een nieuw verhaal

Een geweldig inzichtgevende middag van 13.30uur tot 17.00uur vor creativiteit, visualisaties, de Innerlijke Familie, de kracht van kleuren, energetisch waarnemen en zoveel meer als er op dat moment voor de klant nodig is. We, Astrid Landman en ik, doen dit zowel voor groepen en ook op verzoek voor 1 client, 1 deelnemer. We hebben gemerkt dat dit ongelovelijk veel waarde geeft. We kunnen de middag dan helemaal inrichten naar de behoefte van de deelnemer.

Hier de link om je op te geven. Wil je graag exclusief als VIP zo’n middag meemaken dan kan dat ook. Bericht mij dan even via de mail : info@eigenwegdoelbewust.nl of via het contactformulier.

We hopen jou een keer te mogen ontvangen.

Deze middagen zijn altijd vanuit de Graanmaalderij te Gouderak. De VIP middagen kunnen naar locatie worden aangepast.

https://www.eventbrite.nl/e/370281701537
 

 

11 november 2021 was de dag die als bijzonder is ervaren door alle deelnemers.

Deze dag zal in deze vorm nog eens worden ingepland. De datum zal dan ook op deze pagina zichtbaar worden.

Deze dag had als thema: intuïtie. De workshops en oefeningen hadden dus intuïtie als basis wat voor verwondering en verrassing zorgde. De deelnemers gingen met mooie inzichten en boodschappen weer naar huis.

De dag was compleet en goed verzorgd met na de pauze een energizer in de vorm van een verhaal op de muziek van Diane Ross en Michael Jackson; A Brand New Day! Van de muziek zelf word je al blij.

En natuurlijk weer voedsel van De Smaak van de Waard. Lunch en borrelplank. En na afloop is er door een groep intuïtief gekookt! Ook een bijzondere ervaring.

Het Incarnatiewiel 

Hier ontmoet je zes van jouw incarnaties.  Op deze foto kun je zien hoe een dergelijke opstelling er uit ziet. Je wordt door twee coaches begeleid. Een collega coach of ikzelf loopt Het Wiel. Zij verwoord de boodschappen van jouw incarnaties die zich aandienen in Het Veld. In de opstelling, in Het Wiel, word je ook door een coach begeleid. Deze coach zorgt er voor dat je energetisch kunt ontvangen wat er wordt gebracht in de wielopstelling. Door jou energetisch te ondersteunen kun je de ontvangen informatie je ook werkelijk eigen maken. 

Deze opstelling kan grote impact hebben. Er is ook altijd voor gezorgd dat je na de opstelling kunt rusten. Je gaat ‘goed’ naar huis.

Ik houd contact met je in de periode er na zodat je kunt delen welke ervaringen je naderhand hebt. Deze kan ik dan voor je duiden.

Locatie: Graanmaalderij Gouderak of de Hefbrug vanuit Boskoop

Koffie, thee, lunch en andere versnaperingen zijn bij de dag inbegrepen. De catering bij deze dag wordt verzorgd door Esther van Leeuwe van Smaak van de Waard. We zijn daardoor verzekerd van een heerlijke, duurzame lunch met lokale producten.

-Bij de Graanmaalderij is ruime parkeergelegenheid.
-Bij de Hefbrug is dit iets minder goed voor elkaar. Maar door even een stukje door te rijden en dan rechtsaf naar beneden daar zijn meerdere parkeerplaatsen beschikbaar.

 

 

 

Locatie de Hefbrug: