VALLEI-COACHING WAT HOUDT DAT IN…?
Het Vallei-Orgasme
Zelfbeminning
Veilig zijn voor jezelf en de ander
Seksuele drang en geen dwang…
De Zeven Sluiers

Wat zijn dit allemaal voor begrippen en wat zou dat voor jou kunnen betekenen? In de eerste plaats voor jou maar ook; wat zou het voor je relatie kunnen betekenen?

In een Notendop:
Het betekent houden van je zelf en houden van je eigen lichaam.
Jezelf volledig leren kennen, leren omarmen en letterlijk leren liefhebben. Vanuit liefde met- en bij jezelf zijn.

Ook hier geldt: Choose You

Kies voor jou en ga daar 100% voor. Accepteer en respecteer jezelf. Zie jezelf als het mooie en bijzondere en unieke mens dat je bent.

VALLEI is een ‘way of life’
Vallei is vrijheid
Vallei is rijkdom
Vallei is kennis
Vallei is intuitie
Vallei is liefde
Vallei is alleen en Vallei is samen
Vallei is herstellen en Vallei is opbouwen

Maar wat heb ik als vallei coach, jou te brengen;
Mijn verlangen en gelijk mijn kernboodschap is; Kies voor Jezelf want jij bent belangrijk. Het mag echt om jou gaan, je mag jezelf echt als 1e prioriteit stellen. Want als het met jou goed gaat dan gaat het ook goed met je omgeving. Omdat jij meer ruimte hebt om aanwezig te zijn; in je eigen lichaam maar daardoor ook bij de ander en je omgeving. Jouw ‘bij jezelf zijn’ zal zichtbaar zijn en worden opgepakt door je omgeving. Maar dat zal niet je streven zijn. Waar het werkelijk om gaat is dat jij gelukkig bent met wie je bent waar je ook maar bent.

Ontsluieren en Versluieren
Wat is dat en wat doet het.

Dit is een prachtige tool binnen Vallei en hiermee begeleid ik mensen wie:
Elkaar pas hebben leren kennen en graag de tijd willen nemen om elkaar te leren kennen. Stel je voor je begint voor een 2e of 3e keer aan een nieuwe relatie en je wilt het graag anders aanpakken dan de keren daarvoor. Je wilt de tijd nemen om elkaar het Hof te maken, zoals dat vroeger heette. Stap voor stap, zeven sluiers, ga je samen door het proces. Je zal steun ondervinden door het doen van de online-training van Vallei. Er is inmiddels ook een mannencursus. Dus je kunt beiden alleen met je eigen proces bezig zijn en dan samen door de Zeven Sluiers gaan. Ik zal je daarin ondersteunen/begeleiden. Ik begeleid jullie individueel maar ook samen. Wat voor jullie het fijnst werkt en het meest praktisch is. Iedere vraag die je hebt zal ik met helderheid beantwoorden en waar nodig ook onderbouwen. En als mij dat zelf niet lukt dan heb ik een heel netwerk van Vallei achter mij staan.

Ik ben zelf praktisch ingesteld, je mag daarom van mij structuur gevende en heldere concrete ondersteuning verwachten.

Ontsluieren betekent stap voor stap jezelf openstellen voor jou en voor de ander, in veiligheid met een liefdevol open hart.

Het Ontsluieren is ook een geweldig prachtig proces als je bijvoorbeeld als partners al langere tijd in een relatie bent met elkaar. Misschien is er een bepaalde sleur ontstaan. Je voelt beiden dat er nog liefde is maar je zou het graag weer opfrissen, een nieuwe kleur geven. Elkaar als het ware opnieuw leren kennen. De sluiers maken het heel verrassend en vernieuwend.

Maar wanneer Versluier je dan?
Versluieren vind ik een prachtig proces om jezelf de kans te geven terug te keren bij jezelf.

Dit proces heb ik zelf doorlopen. Ik weet wat het brengt.

Stel je voor je komt uit een periode van kortere of langere tijd van chaos met veel verschillende contacten. Misschien kom je uit een relatie waarin je jezelf bent verloren. Misschien kom je uit een periode van misbruik. Misschien ben je jezelf echt kwijt. Misschien wil je het gewoon graag anders doen. Misschien is het gewoon tijd voor Jou. De reden om te Versluieren is heel divers. Alles is mogelijk en alles is bespreekbaar. Ik begeleid jou stap voor stap door de Zeven Sluiers, jij ondersteunt jezelf middels de online Vallei training. Met het Versluieren werk je van buiten naar binnen. Jouw liefdevolle aandacht mag helemaal naar jou gericht zijn. Zo word je (weer) veilig voor jezelf en leer je (opnieuw) van jezelf houden. Het zal je energieniveau laten groeien en je gevoel van bewuste aanwezigheid vergroten.

Ik gun een ieder Vallei.
Er zijn nog meer prettige bijkomstigheden maar die moet je echt zelf ervaren. Je zult het niet geloven als ik het hier opschrijf.

Wees welkom
CHOOSE YOU

Martine