Innerlijke Familie Drijfveren

DOE DE TEST

DE IFD TEST
De Innerlijke Familie Drijfveren Test
Leer jouw innerlijke wereld kennen

Drijfveren:
Wat drijft jou? Wat beweegt jou in het leven? Waarom reageer je zoals je reageert? 
Heb je wel eens het idee dat je jouw reactie, het gedrag in de reactie, niet onder controle hebt? Dat het volledig met je aan de haal gaat? Als een tsunami over je heen en door je heen golft?

Heb je bijvoorbeeld het vermoeden dat je gedreven wordt door ambitie? Uit de test zou kunnen blijken dat het minder ambitie is wat je drijft maar meer de behoefte aan status….. Bijzonder verschil. Op basis van dit inzicht zul je ongetwijfeld andere keuzes maken. Jouw drijfveren kunnen je enorm verrassen en gelijktijdig grote inzichten verschaffen. Je krijgt de kans om anders te handelen. 

Met de resultaten uit deze test kunnen we uitlezen wat jou drijft in het leven.
Deze test meet de drijfveren van allevier jouw Innerlijke Familieleden. Je innerlijke vrouw, je innerlijke man en je innerlijke kinderen.

Het is bijzonder om te zien hoe verschillend jouw gedrag kan zijn van dat wat jou eigenlijk drijft in het leven. Dat je dus in de buitenwereld iets anders laat zien dan wat jouw innerlijke wereld je eigenlijk wil vertellen maar jij nog niet hoort of ziet of voelt. Dit geeft groot inzicht. Een betere balans en biedt ruimere mogelijkheden.

Met de resultaten van de IFD test zul je oa in staat zijn om gemakkelijker (nog betere) keuzes te maken. 

Als je op het punt staat om een besluit te nemen op welk vlak dan ook dan kan dit een mooie leidraad zijn. Of je zit even vast en je weet niet welke kant je nou precies op wilt omdat je jezelf verschillende, misschien zelfs tegenstrijdige signalen geeft?

De test doe je gewoon thuis via internet. Je ontvangt van mij via de mail uitleg, een link en een persoonlijke code. Jij doet de test op een moment dat voor jou uitkomt en ik ontvang later de resultaten. Deze (vertrouwelijke) resultaten bespreken we samen bij mij in de praktijk of online als dat voor jou fijner of praktischer is.

De rapportage en mijn bijbehorende verslag krijg je vanzelfsprekend mee naar huis of via de mail toegestuurd. Dit is een mooi naslagwerk. Het is een waardevolle weergave van jouw innerlijke wereld. Je gaat jezelf (nog) beter leren kennen en beter leren begrijpen. Je kunt nu gaan sturen. Je kunt jezelf beter gaan “regisseren”.

Doe de test, je zult er geen spijt van krijgen.
Wil je dit ook ontvangen? Echt zien, horen, ervaren, voelen wat jouw innerlijke familie drijft, wat jouw interne verlangen is? Wil je de mogelijkheden ontdekken die er zijn om je gedrag aan te passen naar dat wat je innerlijke familie drijft? Zodat je ten volle in het leven kunt staan? En je jouw kansen kunt benutten en je werkelijk gaat bereiken wat je wilt? Maak dan een afspraak met me.
Jouw investering voor dit alles bedraagt €227,00 ex BTW.

Hartelijke groet, Martine
info@eigenwegdoelbewust.nl

EigenWegDoelBewust
(licentie IFD testing)

Add A Comment