HET INCARNATIE WIEL

 

MOOIE REVIEW MOGEN ONTVANGEN.
DIT IS GEWOON WAT HET WIEL BRENGT.
HOE MOOI IS DIT TOCH! 

 • Waarom besloot je het Incarnatiewiel te gaan doen?
  Ik ben al zo’n 24 jaar als technisch projectmanager in de vastgoed werkzaam, en was gewend (lees: conditionering) om alles op ratio ofwel vanuit m’n denken te benaderen. Ruimte om te ‘voelen’ was er eigenlijk nooit; ik was me hier ook niet bewust van. Onderhuids heb ik wel altijd vermoed dat mensen meer waarnemen dan dat je met ratio zo 1-2-3 kan verklaren, maar ik kon daar nooit bij komen en drukte het ook onbewust weg als niet relevant. Wel had ik om de paar jaar terugkerende burnout-achtige klachten, een teken dat ik iets waarschijnlijk niet goed deed. Door diverse stappen in persoonlijke ontwikkeling is inzicht ontstaan dat dergelijke klachten met name ontstaan als, even kort gezegd, ratio ‘je denken’ en voelen niet uitgelijnd zijn. Daar kan je heel veel energie letterlijk in opbranden. Maar hoe kom je dichter bij je voelen? En (hoe) kan je dat inzetten? Voor mij begon het met je open durven stellen voor het idee dat je misschien niet alles weet; niet over je zelf en niet over wat de diepere werking van de wereld en het leven. En heb inmiddels – niet alleen in theorie maar ook in praktijk – ervaren dat mensen op (veelal onbewust) nivo veel meer met elkaar verbonden zijn dan je zou denken. Dat er een soort van collectief bewustzijn is waar informatie over jezelf en je verbinding tot anderen ligt opgeslagen, en dat er manieren zijn om dichter bij dat collectief bewustzijn te komen. Systeem-familieopstellingen is een manier en daar ben ik de laatste tijd veel mee bezig, en ik had het vermoeden dat het incarnatiewiel dat ook zou zijn; dat wilde ik graag ervaren.
 • Hoe heb je het Incarnatiewiel ervaren?
  Heel bijzonder en leerzaam. Het heeft parallellen met systeemopstellingen in de zin dat er informatie uit diepere lagen naar boven komt, waar je zelf niet bij kunt, en toch anders; het gaat dieper en persoonlijker; echt over je eigen verhaal en geschiedenis. 
 • Wat heeft het Incarnatiewiel je opgeleverd?
  Ik heb inzichten gekregen over eigenschappen en talenten van mezelf; sommige bekend en sommige was ik me niet van bewust. En het inzicht dat je sommige talenten mogelijk hebt doordat je in een vorig leven er al veel mee bezig bent geweest; het is heel  bijzonder en krachtig als dat op deze manier extern bevestigd wordt en voelt ook logisch en kloppend; en geeft vertrouwen.
 • Waarom zou je Martine en Astrid aanraden?
  Zowel Astrid als Martine kende ik al langer en ze weten beiden vanuit hun eigen uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven goed wat daar speelt aan dynamieken. Dit in combinatie met hun beider sensitieve vermogens en jarenlange ervaringen en opleidingen maakt het geheel zeer krachtig en dat is merkbaar. Professionele en liefdevolle personen als ze zijn, creëren ze een plezierige en veilige omgeving waarin nieuwe inzichten ontstaan om nieuwe stappen mee te kunnen zetten in je ontwikkeling; zowel persoonlijk als zakelijk. 
 • Waarom zou je het Incarnatiewiel aan anderen aanraden? Zie boven.|
  R. Mulder

Add A Comment