Tafelopstelling Het Incarnatie Wiel

De tafelopstelling van Het Incarnatie Wiel (naar het gedachtegoed van The Spirit of Words)

Deze tafelopstelling is de kleine variant van het grote Incarnatie Wiel. De tafelopstelling geeft in principe evenzoveel inzichten als het grote Wiel. Ook met dit Wiel nodigen we zes van jouw incarnaties uit welke bij jouw vraagstelling passen.

In het voorbereidend overleg zul je vragen krijgen zoals:

-Wat is jouw verlangen?

-Welke kwaliteiten mogen zich vergroten?

-Welke kwaliteiten wil je vrijmaken?

-Waar ervaar je een blokkade en kun je niet bij datgene wat daaronder zit?

Ik vraag je om een token mee te nemen wat jou vertegenwoordigd ofwel representeert. En dat kan van alles zijn. Een steentje of een bedeltje of iets anders. Het moet wel klein zijn want het mag in het wiel meedraaien en het moet dus passen.

Het Wiel laat vijf incarnaties zien vanuit je verleden en een incarnatie vanuit je toekomst. Iedere incarnatie komt jou laten zien waar je jouw kwaliteit al ns geleefd hebt en hoe zich dat manifesteerde in dat leven.

Vaak herken je de wijze van manifestatie ook in jouw huidige leven. En die ervaring zorgt er al voor dat die kwaliteit al naar voren komt. Je kunt er dan bij. Het wordt vrijgemaakt voor jou om werkelijk in te zetten.

Hieronder een review wat een klein idee geeft van het resultaat.

Het ervaren van jouw kwaliteiten maakt vrij en geeft rust en zet aan tot actie. Je durft de stap te zetten die je al zo lang wilt zetten maar niet durfde bijvoorbeeld. Het geeft je vertrouwen in jou en in de uitkomst. Het opent deuren. Je ziet mogelijkheden omdat je weet dat je het kunt, je hebt t immers al ns geleefd.

Neem contact met mij op dan plannen we jouw Incarnatie Wiel in.
Dit kan via het contactformulier van deze website.
Tot binnenkort.

Eigenlijk wil ik zeggen: dit wil je echt niet missen!!

Martine Hamstra

Add A Comment