Wordt een Expert in Zelfkennis

WORDT EEN EXPERT IN ZELFKENNIS

Mijn splinternieuwe online training/cursus van mij en voor jou.
Ik ga je leren hoe je jouw Innerlijke Familie gaat herkennen, erkennen en bewust inzetten!

We starten met een 1:1 30min zoomcall. In dit gesprek kun je aangeven wat je uit de training wilt halen. Wat is voor jou prioriteit om hieruit mee te nemen? Ik zal jouw individuele vraagstelling dan binnen de training integreren.

In deze 30min call ga ik je ook nog een verrassing geven. Een zeer waardevolle toevoeging wat de training voor jou een kickstart zal geven. Je hebt dan direct jouw persoonlijke baseline te pakken van waaruit jij verder kunt bouwen!

Stiekem geef ik hiermee wel heel veel waarde weg maar het brengt jou zoveel echte persoonlijke informatie dat ik dit er wel aan MOET toevoegen.

Je ontvangt een aantal dagen voor de start van de training jouw persoonlijke werkboek thuis. Degene wie gebruik hebben gemaakt van de earlybird aanbieding, deze mensen ontvangen dan ook nog ns een kadootje bij het werkboek.

-Via dit linkje kom je direct bij training/cursus: Word een Expert in Zelfkennis, hier kun je direct jouw plek bemachtigen.

Bemachtig hier jouw plek – training/cursus

Voor het gemak heb ik ook alvast enkele vragen voor je beantwoord.

-Via dit linkje kom je bij een video die ik voor je heb opgenomen. Hierin vertel ik iets meer over de training. Doe er je voordeel mee.

Video toelichting cursus start 11jan2024

Ik neem contact met je op voor het maken van een online afspraak ter voorbereiding op de cursus.

Tot binnenkort.

Rest mij om jou hele mooie fijne en gezellige Feestdagen te wensen.
Feestdagen die je in het vervolg anders zult beleven…..

Martine Hamstra – EigenWegDoelBewust
schildensysteemcoach

Add A Comment