DAGDROMEN ik ben zo blij dat ik dat weer kan!

DagDromen, dat kon ik goed joh, als meisje.
Ik kon volledig wegdromen in een stoel, gewoon met mn ogen open verdween ik in mijn eigen geregisseerde film.
Tegenwoordig lukt het mij weer zo af en toe. Wat een verrijking vind ik dat. Geeft zachtheid en licht en lucht. Heel fijn.

Niet veel later, al op jonge leeftijd, ervaarde ik het leven (mijn leven) als zwaar en moeilijk en niet leuk.
Mijn schooltijd op de basisschool en later op het voorgezet onderwijs, heb ik doorlopen omdat dat nou eenmaal moest. Ik heb hier geen of zeer weinig herinnering aan. Ik weet alleen dat ik continue een soort van buikpijn ervaarde. Ik ben nooit gepest, maar al heel jong had ik geleerd om onzichtbaar te zijn, dus dat was ik ook op school. Onzichtbaar. Ik deed natuurlijk wat er van mij werd verwacht en haalde ook prima cijfers, nooit gespijbeld enz. Ik was meegaand en deed wat er van mij werd verwacht. Ik bracht daar ook niets tegenin.

Pubertijd; tsja
In die periode ervaarde ik het leven als een vorm van overleven en ademhalen. Plezier in die periode kan ik mij dan ook niet herinneren.

Jong volwassen:
Haha, als ik daar op terugkijk, volwassen…… echt niet! Ik was nog een baby, een meisje, zonder ervaring van het leven zoals het zou moeten zijn.

HET LEVEN IS NAMELIJK BEDOELD OM LEUK TE ZIJN.
-Je goed te voelen.
-Plezier te maken.
-Met periodes volledig zorgeloos te kunnen zijn, en dit heeft niets met leeftijd te maken.

Maar als je dat niet ‘geleerd’ hebt, of gezien hebt, of ervaren hebt…..
Wat zorgeloosheid inhoudt of wat plezier maken inhoudt of wat je gewoon simpelweg goed voelen over jezelf of het leven dat je leeft inhoudt…….

Dan is het een ‘procesje’ om dat jezelf te gaan geven, jezelf dat te gaan leren ervaren. Gewoon simpelweg blij zijn en een rustig ontspannen lijf hebben.
Je goed voelen zonder zorg of angst over wat dan ook.
Wat een rijkdom is dat, hahaha, tenminste dat vind ik.
Hoe heerlijk is het om blij wakker te worden en zin te hebben in de dag die voor je ligt. Hoe heerlijk is het om weer ontspannen genoeg te zijn om te kunnen dagdromen en te verdwijnen in jouw eigen geregisseerde film.

En deze heerlijkheid willen wij, Astrid en ik, jou bieden. Al is het maar voor een paar uurtjes.

Woensdag 1 juni as in de middag stellen wij onze deuren en onze harten open voor jou om je mee te nemen in jouw eigen film.
We zullen ervoor zorgen dat je in staat zult zijn het juiste scenario voor jouw film te beleven.
De middag is luchtig en lichtvoetig met een twist!
Je komt onbevangen binnen zonder verwachting en je gaat weg met een vernieuwde blijheid, een richting of misschien zelfs een doel.
Maar dit is niet de opzet. Ons doel is om jou de lichtheid van je leven te laten ervaren. Ons doel is dat jij je goed voelt over je zelf.

Astrid en Martine
Hierbij de link naar de pagina van AirmeetsWater, daar kun jij je aanmelden. https://airmeetswater.lpages.co/workshop-de-trossen-los/

De locatie is De Graanmaalderij in Gouderak.
Tijden zijn van 13.00uur tot 17.00uur.
datum is 1 juni 2022.

Jouw investering voor een paar uur lichvoetigheid met een twist bedraagt:
EUR 97,00 inclusief BTW, inclusief Thee en lekkers. Inclusief materiaal, inclusief een verrassing als herinnering mee naar huis.

Deze uren worden je geboden in samenwerking tussen:
Astrid Landman van AirmeetsWater, astrid@airmeetswater.nl
Martine Hamstra van EigenWegDoelBewust, info@eigenwegdoelbewust.nl

Add A Comment