BIJZONDERE VORM VAN OPSTELLEN

Meerdere keren ben ik er nu getuige van geweest en ik kan alleen maar zeggen; PURE MAGIE.

Vanuit een verlangen, een behoefte van jou als deelnemer, wordt er een opstelling geformeerd die jou brengt wat er moet komen op dat moment.

Het Incarnatie Wiel:
Stel jij geeft aan; Ik wil vrij zijn in mijn creatiekracht of Ik wil meer vertrouwen of Ik wil mijn intuïtie gebruiken of …….
Dit verlangen is als het ware een opdracht aan Het Wiel om die (jouw) Incarnaties naar voren te laten komen die dit verlangen of dit talent van jou kunnen bekrachtigen.

Het Wiel laat je kennis maken met 6 van jouw incarnaties. Deze incarnaties hebben verband met wat jij komt halen (wilt ontvangen). Het Wiel geeft je de kans om jouw talent echt aan te nemen en de belemmeringen of beperkingen daarop terug te geven. Dit zorgt ervoor dat je vrij bent in je talent en je dit ten volle kunt benutten. Dit brengt (zelf)vertrouwen en vrijheid.

Wij, Liane en ik, hebben al een groot aantal Incarnatiewielen mogen verzorgen en telkens weer sta ik versteld van wat zich mag openbaren. Welke inzichten zich laten zien voor de deelnemer.

Het is een bijzondere vorm van opstellen naar het gedachtegoed van Liane Baltus. Door het ‘lopen’’ van Het Wiel wordt er een bijzonder krachtig Veld gecreëerd waarbinnen de magie plaatsvindt. Liane loopt Het Wiel en heeft het contact met de incarnaties en verwoord dat wat er voor jou de bedoeling is om te horen. Ik, Martine Hamstra, zal jou begeleiden in Het Wiel zodat je energetisch in staat bent te ontvangen wat er komt.

Zaterdag 14 mei as hebben Liane en ik weer zo’n dag in Gouderak.

WE HEBBEN NOG EEN PLEKJE….! Is deze voor jou?

Om iedere deelnemer te kunnen geven waar de behoefte ligt kan er gekozen worden welke vorm van opstelling voor jou op dat moment het meest gewenst is. Ik heb in een notendop omschreven wat je mag verwachten van Het Incarnatiewiel.

Je kunt echter ook kiezen voor een lijn opstelling. Een vrouwenlijn of een mannenlijn opstelling. Of een energetische familielijn opstelling, deze vorm van opstellen kan bijv beginnen bij je vader en vervolgens overgaan naar zijn moeder, jouw oma. Alles is mogelijk en Het Veld geeft aan wat er mag komen. In deze lijnopstellingen zal ik verwoorden en representeren wat de generaties in de lijn voor jou hebben te brengen. Liane begeleid jou in de lijn. Zij is een kei in het stellen van de juiste vragen waardoor jij telkens een laagje verder kunt in het ontvangen van het verhaal van jouw voorouders. Ook hier krijg je de kans om terug te geven wat niet van jou is. Het kan heel goed zijn dat jij iets van een voorouder draagt wat jou beperkt in het hier en nu. Door terug te geven daar waar het hoort krijg jij de ruimte om echt jouw leven te leven en op jouw eigen grond te gaan staan.  

Kom het beleven!

De foto’s geven een beetje een idee hoe de opstelling er dan uitziet. We werken vanuit een bijzonder fijne locatie met vrij parkeren naast de deur.

Wij zorgen voor je gedurende de dag maar ook daarna. Nazorg hebben wij hoog in het vaandel. Er vindt altijd een nagesprek plaats, op de dag zelf maar ook op een later moment mocht je daar behoefte aan hebben.

Hierboven is de link naar de website van Liane, hier kun je jouw deelname bevestigen.

Deze dagen worden verzorgd in samenwerking tussen:
Liane Baltus van The Spirit of Words; liane@thespiritofwords.com
Martine Hamstra van EigenWegDoelBewust, info@eigenwegdoelbewust.nl

Stel je hebt een vraag? Laat ajb weten want dan help we je verder.

Hartelijke groet en wie weet tot 14 mei.
Liane en Martine


Add A Comment