DE INNERLIJKE FAMILIE OP HET PODIUM

Hoe leuk vind ik het om te verhalen over de Innerlijke Familie.

Een Innerlijke Familie, wist jij dat ook jij daar beschikking over hebt?

Een innerlijk meisje, een innerlijk jongetje, een innerlijke vrouw en een innerlijke man. Alle vier de innerlijke familieleden, genoemd De Schilden, hebben hun eigen eigenschappen. Verdeeld in kwaliteiten en schaduwkanten. Hier vind je ook jouw talenten tussen. De parels waarom jij jij bent en jou uniek maakt!

Door het publiek mee te laten denken welke eigenschappen behoren tot welk innerlijk deel van jou, ontstaat er herkenning. Ik stel vragen en vertel anekdotes. Door voorbeeld situaties uit te vergroten gaat het beeld van de innerlijke familie steeds meer leven. Ik deel kennis doorspekt met humor en ondertussen begint er nieuwsgierigheid te ontstaan. Hoe zit dat dan bij mij, begin je je af te vragen.

Afhankelijk van de grootte van de zaal en het hoeveelheid mensen kan ik ervoor kiezen om een oefening te doen met het kaartendeck van de innerlijke familie. Deze oefening vraagt bewuste aandacht en geeft altijd een verrassende uitkomst.

Wat een vast en terugkerend onderdeel is; De Ervaring

De Ervaring brengt grote hilariteit teweeg in de vorm van lachsalvo’s maar kan ook emoties laten zien zoals; ontroering, irritatie of boosheid. Maar dat maakt het alleen maar interessanter. Vervolgens gaat de groep met elkaar of onderling uitwisselen wat er is ervaren en wat dat heeft laten zien.

Deze interactieve lezing duurt ca 1uur tot 1.5uur afhankelijk van het aantal mensen en kan in tijdsduur volledig worden aangepast.

Het is bijvoorbeeld ook uitermate geschikt als energizer voor in- of na de pauze van een trainingsdag, trainingsweekend of retreat op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Je kunt mij hiervoor inhuren. Er is mogelijkheid om de lezing te personaliseren naar de wens van de opdrachtgever of het onderwerp van de betreffende training.

Vraag mij naar de mogelijkheden.

mijn specialisatie; het innerlijke meisje
een oefening met het kaartendeck van de innerljke familie

Add A Comment