Gezien, Gehoord en Begrepen

Mijn workshop voor jou.

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-workshop-gezien-gehoord-en-begrepen-52666275247

25 januari 2020, de eerste dagworkshop van dit jaar. En dat beloofd weer een hele mooie te worden.

ZELFZORG

Weet jij wat goed voor je is?
Zorg jij goed voor jezelf? Of zorg je enkel voor anderen en vergeet je jezelf? Luister jij naar wat je lichaam je aangeeft? Met betrekking tot voeding? Water drinken. Rusten en ontspannen. Gewoon eens niets doen? Voldoende slaap en hoe slaap je dan? Word je uitgerust wakker? Heb je zin in de nieuwe dag die voor je ligt? Of word je al moe wakker ook al heb je genoeg uren geslapen? En krijg je een knoop in je lijf bij t idee wat je die dag allemaal moet doen? Vind je het fijn om met zorg je kleding uit te zoeken en voel je je dan fijn in dat wat je aanhebt? Of trek je maar wat uit de kast? Of dat wat er nog op de stapel ligt over de stoel? Neem jij de tijd om je lichaam, je huid, te verzorgen en naar jezelf te kijken in de spiegel? Bevalt t wat je ziet? Ben je tevreden met je spiegelbeeld? Of draai je weg en heb je negatieve gedachtes? Neem je jezelf wel ns mee naar de sauna of een andere plek, gewoon omdat je dat een fijn gevoel geeft? Sta jij jezelf toe om jezelf eens te verwennen? Of vind je dat allemaal maar onzin en onbelangrijk?

Als je op een aantal van deze vragen ontkennend of bevestigend antwoord dan kan jouw innerlijke vrouw wel wat steun gebruiken.

Als je je hier bewust van bent en je hebt er behoefte aan om ns te kijken hoe je dan zou kunnen veranderen, kom dan 25 januari naar Gezien, Gehoord en Begrepen in Het Thuishuis 😊

Dan geef ik je de tools om je eerste stappen naar liefdevolle zorg voor jezelf te zetten.

Voel je welkom, want dat ben je!
Martine
🌹🌹🌷

Add A Comment