Jouw toekomstige grotere Zelf

…..Van je huidige Zelf stappen zetten naar je grotere toekomstige Zelf……
daar kun je nieuwsgierig naar zijn.

Bijvoorbeeld als je het gevoel hebt vast te zitten in je huidige bestaan. Je hebt geen idee wie je bent of waar je naar toe onderweg bent. Het leven overkomt je als het ware. Je hebt geen regie over jouw leven. Het kan je het idee geven dat “je maar wat aan het doen bent”.

Zonde….

Gister had ik zo’n klant bij mij in de praktijk. Ze had er moeite mee om in te voelen welke keuzes ze wilde maken, moest maken, of überhaupt dat ze de mogelijkheid had om keuzes te maken. Wie ben ik eigenlijk? Waar word ik blij van? Wat is eigenlijk mijn passie? Waarom doe ik eigenlijk wat ik doe? Doe ik dat omdat de omgeving dat van mij vraagt? Wat vind ik er eigenlijk zelf van?

Wat als je zeker weet dat alles mogelijk is en je absoluut niet kunt falen…… Wat zou je dan doen?

En daar volgen wel meer concrete antwoorden op.

Hoe mooi is het dan als je middels een lijnopstelling kunt ervaren hoe je van je huidige Zelf stappen zet naar je toekomstige grotere Zelf.

Voor mijn cliente was dit een geweldige ervaring. Een nieuwe vorm van rust ervaarde ze. En een nieuwe vorm van Weten dat het anders kan. Je hoeft enkel maar die eerste stap te zetten, je hoeft nog niet het hele pad te zien. En als je jouw grotere Zelf hebt kunnen invoelen dan is daar direct het vertrouwen om die eerste stap te zetten.

STAPPEN ZETTEN
Heb jij daar behoefte aan? Vertrouwen ervaren zodat je die eerste stap naar je grotere Zelf kunt zetten?

Maak een afspraak met mij dan begeleid ik je binnen jouw lijn.

foto: ZichtBahr fotografie 

 

Add A Comment