Powercoaching tijdens de wandeling

Op de woensdagavonden organiseer ik een Powerwalk van 19.30 uur tot 20.30 uur. We lopen dan in een groep met mensen (meestal vrouwen). We lopen ca 60 minuten door een natuurgebied in Purmerend. We starten vanuit Het Thuishuis in Purmerend.

Ik heb daar iets nieuws aan toegevoegd, nl:

POWERCOACHEN TIJDENS DE POWERWALK

Dit geeft een aantal mogelijkheden, je kunt instromen en meelopen in de groep en ik loop dan dat uur met je mee. Met mij alleen kan ook! Ook is het mogelijk dat ik bij jou, in jouw omgeving, even naast je kom lopen. Heb jij in jouw buurt een fijne wandelroute of natuurgebied?

Zit jij met een vraag, brandende kwestie, twijfel, idee of iets anders en je wilt even brainstormen zonder er het etiket op te hoeven plakken dat je naar een therapeut of coach gaat! Dan is dit een mooie tussenweg. Ieder onderwerp is okee, alles is okee!

Mocht je dit wat lijken dan vraag ik je even contact te leggen via het contactformulier dan zoek ik contact met je voor het maken van een afspraak.

Samen lopen zorgt voor rust en helderheid en maakt het praten gemakkelijker. Je hebt immers de afleiding van het lopen. Mijn ervaring is dat dit heel plezierig werkt en voor snelle inzichten zorgt. En een beetje beweging is nog goed voor ons ook.

Als deze drempel toch te hoog is om een afspraak te maken? Je mag mij gewoon vragen stellen! Je kunt ook naar één van mijn lessen komen in Amsterdam. Eens in de twee weken op de even zondagen van 11.30 tot 13.00 uur. Dan maak je mij anderhalf uur persoonlijk mee.

Laat je horen, zodat ik op je kan reageren.
Warme groet,
Martine

 

Add A Comment