UNBURDEN YOUR CHILD

Nieuwe vorm van opstellen. Neem terug van jouw kind wat jij onbewust hebt doorgegeven. Om zo jouw kind te ontlasten en de schakel doorbroken wordt. ‘Het’ wordt niet langer doorgegeven. Het stopt bij jou.

werken met zwerfkeien, woorden en ankers

In het kort:
Middels deze opstelling stel ik jou in staat om terug te nemen van jouw kind wat jij (onbewust) hebt doorgegeven maar wat van jou is. Hiermee ontlast jij jouw kind. Hoe mooi is dat.

Dat wij jij terugneemt kun jij op jouw beurt teruggeven in jouw lijn daar waar het hoort. Maar dit hoeft niet eens altijd.

Middels een visualisatie en een inleidend gesprek komen we tot datgene jij wilt terugnemen van jouw kind. Intuïtief weet jij dat dat het juiste is en ik zal je dat vervolgens bevestigen.

Samen vormen we de juiste opstelling en laten we komen wat Het Veld te brengen heeft. Ik begeleid je volledig in dat wat je te geven en te ontvangen hebt. (We gaan werken met zwerfkeien, edelstenen en ankers.)

Ik beloof je dat het een geweldige ervaring zal zijn. Kom het maar ns beleven vanuit Het Thuishuis in Purmerend. Ik vertel je er graag meer over!

Add A Comment