KRISTALLEGGING

 

KRISTALLEGGING

Het lezen van steenformaties.

Wat houdt dat eigenlijk in, krijg ik af en toe de vraag…..

Ik kan daar niet heel veel over uitleggen, je moet het eigenlijk gewoon meemaken.

Ik heb twee formaties met edelstenen waar je uit kunt kiezen.
De ene staat voor het versterken van je intuïtie en de andere formatie staat voor innerlijke kracht.

Op gevoel kies je uit welke groep stenen je wilt leggen.
Vervolgens duiken we even in een korte meditatie zodat je geheel geland bent in het nu en echt bij mij in mn praktijk ‘Het Thuishuis’ bent. Dan mag je de stenen uit de door jou gekozen formatie gaan ‘leggen’. En dat leggen gaat gewoon volledig op gevoel. De enige uitdaging is dat je er in zn geheel niet bij nadenkt.

Als je tevreden bent over jouw legging dan ga ik jouw stenen ‘lezen’. Ik doe dat schrijvend. Als ik alle informatie heb opgeschreven dan zal ik je verwoorden wat ik heb gezien. Je mag mijn schrijfsels mee naar huis nemen maar het schrijven gaat soms zo snel dat het niet echt leesbaar is. Ik heb er soms zelf moeite mee om het schrift te lezen. Als je het nog eens wilt terug lezen? Dan mag je het natuurlijk opnemen om het terug te horen.

Het is op zn minst gewoon verrassend maar kan je ook een duwtje geven of een inzicht of een bevestiging. Het kan zelfs zo zijn dat je het even echt niet weet wat je met de informatie kan. Maar dan beloof ik jou dat de waarde van de ontvangen informatie absoluut tot je komt.

Als dit je nieuwsgierig maakt?
Kom het maar een keer beleven.
Dit kan door mij een mail te sturen, dan maken we een afspraak.
Contactformulier

De sessie duurt ca drie kwartier tot een uurtje in totaal.

Hartelijke groet,
Martine

 

Add A Comment