WORKSHOP JOUW INNERLIJKE FAMILIE

LIEVE MENSEN

Hoe zou het voor je zijn om in verbinding met anderen:
– te delen
– te leren
– te spelen
– te ontspannen
– je droom te kunnen bepreken
– te weten
– te dragen
en meer……………..

Wat kun je allemaal verwachten op deze dag:

-We gaan samen onze Innerlijke Families ontmoeten!

Vier uren waarin we in het ochtendblok als groep onze energie verbinden oa door middel van een ademhalingsoefening en een goede (grond)verbinding met de aarde.

Wie zijn dat nou? Mijn Innerlijke Familieleden, wat zijn hun eigenschappen en hoe kan ik mij hier bewust van worden en er positief gebruik van maken?

-Begeleide visualisatie waarin je jouw Innerlijke meisje gaat ontmoeten.

Dan is er een pauze met een gezonde vegan lunch en even een korte (stilte) wandeling voor een frisse neus en nieuwe energie.

In het middagblok gaan we ‘spelen met de poppetjes’. Dan is er ook ruimte voor één of meerdere casussen om gezamenlijk uit te werken. Wie wil er wat inbrengen? Dit uitwerken kunnen we doen door middel van een Innerlijke Familie opstelling en kan er gebruik gemaakt worden van de andere groepsleden wie jouw Innerlijke Familieleden kunnen representeren. Mits die persoon dat prettig vindt vanzelfsprekend. Als een casus wordt uitgewerkt van één van de groepsleden dan is dat tevens leerzaam voor de overige groepsleden. Dus wees niet ongerust als jouw verhaal niet aan bod zou komen.

Afhankelijk van de tijd vind ik het ook fijn om een pijn- en gelukspunt te tekenen of schilderen.

Na afloop geef ik je een Verleden-Heden-Toekomst tarot legging kado, zodat je met een voldaan gevoel afscheid kunt nemen.

Deze workshop zal ca 6.5 uren duren:
van 10.00 tot 16.30 uur
10.00 – 12.00 uur ochtendblok
12.00 – 13.30 uur lunch en stilte wandeling
13.30 – 15.30 uur middagblok
15.30 – 16.30 uur afscheid en tarot

En als extra kado mag je bij binnenkomst een lot met een nummer trekken. Aan het einde van de dag maak ik het winnende nummer bekend. De winnaar ontvangt een gratis Access Bars behandeling.

De voorlopige data zijn:
-Dinsdag 18 december 2018,
-Zaterdag 19 januari 2019
-Vrijdag 1 februari 2019
-Vrijdag 19 april 2019
-Zaterdag 20 april 2019

Het is het fijnst om in een kleine groep te werken met maximaal 6 tot 8 personen.

Wil je erbij zijn?
De kosten bedragen €95,00 excusief BTW per persoon.
(inclusief lunch, tarotlegging en winkans op een gratis Access Barsbehandeling)
Je kunt je aanmelden via een contactformulier op mn website of via mail info@eigenwegdoelbewust.nl of je kunt je inschrijven tijdens een van mijn lessen op de zondagen aan de Bewustzijn School. Of via mijn betaalomgeving van Eventbrite kun je een ticket kopen. (https://www.eventbrite.nl/e/tickets-workshop-jouw-innerlijke-familie-52666275247)
De locatie is in mijn eigen praktijk Het Thuishuis in Purmerend aan de Newtonstraat 83 (verdieping)

TIP:
Ik vind het belangrijk dat jij je thuisvoelt als je bij me bent. Neem een lekkere trui/vest en sokken/sloffen mee. Omdat we gaan lopen is het handig om gemakkelijke (loop)schoenen mee te nemen. Ook praktisch om je eigen journal of notebook mee te nemen zodat je aantekeningen kunt maken. 

Als je klikt op deze link krijg je een filmpje van mij te zien wat een deel is van een gegeven interview op de Bewustzijn School.

WORKSHOP

Add A Comment