5 NOVEMBER 2022

Zaterdag 5 november ben ik weer samen met Liane Baltus in de Graanmaalderij.
Wat doen we dan daar…..
 
Wat we daar doen is het volgende:
-We gaan
-En ook
-En nog meer
-En anders
-Ook dat doen we
 
Haha…. Grappenmaker ben ik.
 
Je zult het vast wel ns voorbij hebben zien komen. Met Liane samen zorg ik voor een energetische opstellingsbeleving waarin je vanuit het wetend veld de antwoorden krijgt die voor jou nodig zijn om verder te kunnen. Om dieper te kunnen. Om anders te kunnen. Om überhaupt te kunnen.
 
In onze verschillende lijn opstellingen laten we jou je voorouders beleven in woord en emotie.
 
In Het Wiel laten we je jouw eigen incarnaties ontmoeten. Zo kun je ervaren waar je al geweest bent en wie je daar was en welke kwaliteit is doorgegeven aan jou. Dus wat jij mag behouden maar ook mag gebruiken en toepassen. Je krijgt de kans om datgene wat niet van toepassing is achter te laten, terug te geven.
 
Je mag gaan teruggeven wat niet van jou is, wat jij bent gaan dragen voor de ander. Dit is nl iets wat wij doen. We beginnen het al te dragen op hele jonge leeftijd, hierdoor hebben we daar ook vaak geen bewustzijn op.
 
Nog niet althans….. op een gegeven moment kun je vastlopen in je dagelijks leven.
 
Je krijgt het gevoel dat er iets niet klopt. Dat je bepaalde doelen niet bereikt. Dat je je nerveus voelt terwijl er echt geen reden voor is. Je ervaart weerstand in verschillende vormen. Knoop in je lijf. Zaken lukken niet. Je voelt je uitgeblust terwijl je uitgerust bent. Je leeft gezond maar je krijgt die blos maar niet terug op je wangen. En zo kan ik nog een hele rij aan kenmerken benoemen.
 
Als je dit leest en je herkent jezelf hierin. Geef je op. Gun het jezelf om vrij te zijn van ballast. Ballast wat niet eens van jou is. Je mag het teruggeven en daar doe je niemand verdriet mee. Het is klaar. Het is tijd voor jou. Jij mag nu voor jezelf leven en jouw eigen keuzes maken. Je zult je letterlijk lichter voelen.
 
Als je er echt klaar voor bent? En je bent bereid er voor te gaan? Stuur mij dan even een berichtje want dan zorg ik dat je de link krijgt.
 
Een warme groet en tot 5 november as.
Dag begint om 10.00uur en duurt tot uiterlijk 17.00uur.
Eten en drinken is verzorgd.
Gratis parkeren naast het pand.
 
Je hoeft alleen maar jezelf mee te nemen en misschien een lekker kleedje of vest en een paar lekkere sokken.
Oh en vergeet niet je journal mee te nemen. Ik weet nl zeker dat je wel wat te schrijven zult hebben.
 
Martine
En natuurlijk Liane

Add A Comment