Aanbieding 2 daagse training Persoonlijk Leiderschap

Heb je soms het idee dat jouw woorden niet worden ontvangen door de ander? Is het voor jou belangrijk om impact te maken en neer te kunnen zetten in de wereld wat jouw verlangen is? Is helder communiceren met de juiste lading daar onderdeel van? Heb jij een doel voor ogen en wil jij de juiste stappen zetten om daar te komen? Is dit belangrijk in je onderneming?
 
Kun jij je vrijdag 8 maart en zaterdag 23 maart as vrijmaken in je agenda?
 
Meld je dan aan voor onze tweedaagse training, Persoonlijk Leiderschap, waar we jou deze tools gaan geven. Wij leren jou om je denken en je voelen te verenigen zodat je vanuit doordachte en liefdevolle harmonie je acties gericht kunt uitzetten.
 
Wij gebruiken hiervoor twee krachtige coachmethodes: de Work van Byron Katie en de Schilden van de Innerlijke Familie. 

Ter kennismaking stellen wij, ten behoeve van leidinggevenden en/of managers van oa opleidingsinstituten, drie plekken beschikbaar voor een gereduceerde prijs. De training bieden we aan voor € 100,00 (ex BTW)  per persoon. De waarde die we bieden in deze twee dagen is het meervoudige hiervan.

Direct je aanbiedingsticket bemachtigen? dat kan via: https://www.livingturnaround.nl/aanbod/workshops-verdieping-the-work

Aanmelden kan ook via : info@eigenwegdoelbewust.nl

Als je dat nu doet maak je ook nog kans op gratis deelname, deze kans bestaat tot zondag 3 maart as 13.00 uur.

Wees erbij!
Tot volgende week vrijdag.
Daniëlle en Martine
 

Add A Comment