Gezien Gehoord Begrepen

Is het voor jou belangrijk om impact te maken en neer te kunnen zetten in de wereld wat jouw verlangen is? Heb jij een doel voor ogen en wil jij de juiste stappen zetten om daar te komen. Wil jij handvatten om een stappenplan te maken om jouw droom ook daadwerkelijk te verwezenlijken?
Is dit belangrijk voor jou en je organisatie of belangrijk binnen je eigen onderneming? Is helder communiceren met de juiste lading daar onderdeel van? Heb je soms het idee dat jouw woorden niet worden ontvangen door de ander?

Kun jij je vrijdag 8 maart en zaterdag 23 maart vrijmaken in je agenda?

Meld je dan aan voor onze 2 daagse training waar we jou deze tools gaan geven. Wij leren jou om je denken en je voelen te verenigen zodat je vanuit doordachte en liefdevolle harmonie je acties kunt uitzetten.

Wij gebruiken hiervoor 2 krachtige coachmethodes en meer.

Omdat dit een pilot training is bieden we je deze training aan voor een sterk gereduceerde prijs, te weten:
EUR100,00 ex BTW per persoon. De waarde die we bieden in deze twee dagen is het meervoudige hiervan. Om de training te laten slagen hebben wij nog drie deelnemers nodig. Wil je erbij zijn meld je dan aan via mailĀ info@eigenwegdoelbewust.nl. Als je dat nu doet maak je ook nog kans op een gratis plek, deze kans bestaat tot zondag as 3 maart 13.00 uur.

Wees erbij!

Tot volgende week vrijdag.

Add A Comment