AANBIEDING

Zaterdag 10/10 en zaterdag 12/12 geef ik nog twee dagworkshops vanuit mijn praktijk Het Thuishuis te Purmerend. Dan zit dit bewogen en anders dan anders zijnde jaar er alweer bijna op. Omdat we opnieuw te maken hebben met aangepaste maatregelen heb ik besloten om de komende zaterdag 10 oktober 2020 uit te voeren en dus aan te bieden in een zogenaamde privé situatie. ik nodig twee mensen uit om deze dag te beleven. Het mooste is als dit twee mensen zijn wie graag iets van elkaar willen leren? of iets aan elkaar willen geven? of ruimte willen maken voor de ander en elkaar? of willen snappen waat het nou toch steeds mis gaat? of meer gebruik willen maken van elkaars kwaliteiten? Of willen vinden waar het toch allemaal ooit begon? Of gewoon erg veel plezier willen maken? of elkaar willen verrassen? en zo door en zo door.

Deze privĂ© workshop verwendag is bedoeld voor: collega’s, vrienden, vriendinnen, partners, zussen en/of broers, moeder/dochter, vader/zoon, werkgever/werknemer en iedere andere combinatie dan ook.

Deze dag is volledig corona proof en inclusief lunch. Ik bied je veel waarde in de 6 uren dat we samen zullen zijn. Alle tijd en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ik ga je begeleiden in het ont-moeten van jouw eigen Innerlijke Familie maar ook elkaar Innerlijke Familie.

Dit beloofd een prachtige dag te worden. Ik zie er enorm naar uit om jullie te mogen ontvangen deze dag. Superfijn als je je aanmeldt, dit can via het contactformulier op mn Home page of via de link:https://workshop-gezien-gehoord-begrepen.eventbrite.nl

Add A Comment