EEN KERST GROET

 


I wish you a happy life and a healthy 2021

Een Kerstgroet vanuit Eigen Weg Doel Bewust

Een nieuwsbrief schrijven is eigenlijk niet iets wat ik met regelmaat doe en misschien wel zou moeten doen.
Mijn eigen ervaring is echter dat ik zelf nooit lees als ik nieuwsbrieven ontvang. Ik vind het ook regelmatig gewoon simpelweg teveel tekst, teveel ongevraagde informatie. Maar ja, hoe bereik ik jou dan wel…?

Omdat het bijna Kerst 2020 is kreeg ik toch de inspiratie om jou een groet te brengen. Wij hebben elkaar wel ns ontmoet of in ieder geval is er contact geweest anders zou ik je mail adres niet hebben. Voor mij was het afgelopen jaar een jaar met zelf herkenning en erkenning en groei en leren alleen zijn en nieuwe wegen bewandelen en het nou ns anders doen.
Ik kom er nu achter dat je ook een tarot consult online kunt geven en dat dit net zo zuiver is en net zo waardevol en net zo duidelijk. Heerlijk vind ik dat, het Keltische Kruis leggen voor iemand. Ik krijg er altijd zoveel extra intuitieve informatie bij wat het nog interessanter maakt voor mij om te mogen doorgeven maar voor de klant om te mogen ontvangen. Dankbaar en nederig maakt mij dat.

Ook coaching gaat uitstekend online, het was even wennen, helemaal met een bestaande klant als je altijd tegenover elkaar zit en dat dan nu ineens doet via een beeldschem. Maar ook dat werkt en zorgt voor tijdsbesparing want je hoeft niet te reizen. Dit kan een voordeel zijn.

Mn access bars behandelingen zijn eigenlijk gewoon doorgegaan en worden ook steeds mooier om te mogen geven, want ook deze behandeling gebeurd deels intuitief wat mij aanvullende info geeft voor de klant. Ik vraag altijd even aan het lichaam waar het behoefte aan heeft en daar mag ik zulke mooie en heldere antwoorden op krijgen dat dit een waardevolle toevoeging is voor mn klant! Prachtig hoe dit mij telkens gegeven mag worden!

Werken met “Het Veld” tijdens bijvoorbeeld een opstelling geeft intuitieve zuivere informatie die zowel door de klant als door mij ervaren wordt en waar we samen op door kunnen gaan. Opstellingen met meerdere representanten hoop ik komend jaar wel weer te mogen organiseren evenals mn dagworkshops waar ik met max 8 mensen werk. Ik ben echter vol vertrouwen dat we met zn allen de goede kant op gaan.

Omdat het nu is zoals het is werk ik meer 1:1 of online of met 2 mensen. Met partners. En eigenlijk is dat bijzonder fijn om te doen. Twee mensen wie samen in een relatie zijn maar daarin een beetje vastlopen of elkaar gewoon niet zo goed meer begrijpen, om daar weer wat helderheid te brengen. Dat is toch wel echt een geschenk voor mij als coach. En dat doen we door te ‘spelen met de poppetjes’ hoe mooi is dat toch. Vanuit lucht en humor kijken en luisteren naar elkaar. En ook dan komen de inzichten uit de lucht vallen als het ware. Ik kom er steeds meer achter dat ik doe waar ik voor bedoeld ben om te doen. En dat is oprecht superfijn.

Ik probeer een online training van 6 (avond) lessen van ieder 2uren in elkaar te zetten omdat ik merk hoe goed het werkt om meer inzicht te hebben hoe het met het voelen van je innerlijke meisje gaat of hoe je de ideeen van je jongetje door je innerlijke man kan laten uitvoeren. Ik word er erg enthousiast van.Mijn verlangen is om mn praktijk organisch te laten groeien. Dat de mens wie ik kan helpen gewoon zijn of haar weg naar mij vindt. Dus zonder sales funnel en maandelijkse nieuwsbrieven. Ook al begrijp ik de psychologie erachter wel en werkt het ook. Maar het is niet echt voor mij. Voelt niet fijn. Ik kom nog wel een keer in de lucht als ik mn online product, online training, gereed heb en weet wanneer ik dat kan aanbieden. Ik gun het jou om daar aan mee te doen namelijk.

Ik wens jou en de jouwen een gezond nieuwjaar met veel liefde en veel humor en licht.

Warme groet,
Martine 

Add A Comment