Nieuw Online Programma, start januari 2024

Beste EigenWegDoelBewust Community,

Het is tijd om je innerlijke wereld te verkennen en te omarmen! Ik ben verheugd je uit te nodigen voor het krachtige online coachprogramma “Gezien, Gehoord en Begrepen” – Jouw Innerlijke Reis naar Eigenwaarde, begrip, ontspanning, relativeringsvermogen, zelfzorg, zelfliefde, daadkracht en focus.

Ontdek jezelf met “Gezien, Gehoord en Begrepen”:

Dompel jezelf onder in een reis door je innerlijke familie, waarin je leert:

  • Kennismaken met je eigen innerlijke familie en hun verschillende aspecten.
  • De daadkracht van je innerlijke man: focus, kracht en doorzettingsvermogen ontwikkelen.
  • De draagkracht en zelfzorg van je innerlijke vrouw: balans en innerlijke rust vinden.
  • De onschuld en sensitiviteit van je innerlijke meisje omarmen.
  • De humor en levensenergie van je innerlijke jongetje ontdekken.

In de laatste sessie leer je dansen met de schilden, zodat je bewust kunt kiezen welk innerlijk familielid je naar voren schuift, wat ultieme vrijheid brengt.

Investering: Dit waardevolle online programma is beschikbaar voor slechts €497 inclusief BTW.  Het biedt jou de kans om jezelf op een dieper niveau te begrijpen en te waarderen.

Na aanmelding ontvang je een persoonlijk werkboek om je inzichten in te noteren. Dit kan naderhand dienst doen als een moi naslagwerk.

EARLYBIRD tickets:

Als je je aanmeldt vóór 24 december 2023 12.00uur ontvang je €100 korting en een verrassing bij je werkboek. Thuisgestuurd. 

Waarom EigenWegDoelBewust? Mijn praktijk biedt een veilige ruimte voor persoonlijke groei en transformatie. Als intuïtief eigenwaarde coach begeleid ik je met liefdevolle aandacht en diepgaande inzichten, zodat jij jouw eigen weg kunt bewandelen naar een beter begrip van jezelf.

Hoe kun je meedoen? Neem contact met me op via info@eigenwegdoelbewust.nl of bel me op 0642867007 om je plek te reserveren in het “Gezien, Gehoord en Begrepen” programma. Het programma start op de 11e van de maand, eerste startmoment is in januari 2024. Individuele sessies zijn ook mogelijk, informeer naar de opties.

Blijf op de hoogte: Volg mij op social media (@EigenWegDoelBewust) en bezoek mijn website (www.eigenwegdoelbewust.nl) voor de laatste updates over workshops, events en gratis bronnen die je ondersteunen op jouw reis naar zelfontdekking.

Bedankt voor het vertrouwen in EigenWegDoelBewust. Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden op jouw unieke pad naar eigenwaarde en zelfacceptatie.

Met warme groeten,

Martine Hamstra
EigenWegDoelBewust – Intuïtief Eigenwaarde Coaching
Newtonstraat 83, Purmerend

Gebruik onderstaande link om verdere info te verkrijgen en daar kun je je inschrijven voor 1 van de 4 groepen die komend jaar starten.

ONLINE Programma

Add A Comment