GRATIS EN ONLINE – Gezien, Gehoord en Begrepen

online workshop innerlijke familie

Via deze bovenstaande link kun je je aanmelden voor mijn online uurtje kennisoverdracht met betrekking tot de Innerlijke Familie. Ik geef dit uurtje eens in de 4 weken, dus je kunt een datum kiezen die jou t beste uitkomt.

Een heel uur kennis maken met jouw Innerlijke Familie, hoe leuk is dat!

We gaan het hebben over het voelen van het innerlijke meisje, de levensenergie van het jongetje, het universeel weten van de vrouw, de denk- en daadkracht van de man.

Door je innerlijke familie goed te gaan leren kennen, leer je jezelf op een dieper niveau kennen en ook begrijpen. Als jij begrijpt waar bepaald gedrag vandaan komt? bijv. hoe het komt dat je je onzeker of angstig voelt in een bepaalde situatie, of hoe het komt dat je niet stil kunt blijven zitten in een vergadering, of hoe het komt dat je heel veel ideeën hebt maar je jouw doel nooit bereikt?

Als je dat gaat zien en snappen dan ontstaat er ruimte om je gedrag te veranderen. Superleuk om hier iets van mee te krijgen.

Vragen stellen, schrijven, lachen. Gewoon even jij met jouw innerlijke familie.

En als het je iets brengt en het maakt je nieuwsgierig naar meer dan kom je gewoon een keer bij mij in de praktijk met “de poppetjes” spelen. 

Wees er gewoon een keer bij!
Voel je welkom.

Martine

 

Add A Comment