Je eigen vrouwenlijn opstellen

Deze dag gaat over de kracht van de vrouwenlijn in jouw familie!

Vind rust en liefde in de energie van je voormoeders.

Wilde je als kind gezien worden door je moeder?

Vraag jij je wel eens af waarom je moeder deed wat ze deed?

Voel je een verlangen naar erkenning van je moeder, maar kreeg je die als kind niet?

Als jij op je plek staat in de vrouwenlijn van jouw familie, kun je de kracht van je voorvrouwen voelen. Energetisch gezien ben jij op je sterkst als je je jouw plek toe-eigent. Dat doe je door jezelf op die plaats te erkennen en alle vrouwen voor jou in jouw lijn.

Wat er vervolgens in de opstelling tot stand komt, hangt van jouw situatie af. Het kan een vraagstuk zijn, waar je al langer mee rondloopt, het kan inzicht brengen in verhoudingen tussen moeders en dochters. Waar het om gaat is dat jij jouw eigen plek in jouw lijn ten diepste voelt.

Van jou, naar je moeder, je grootmoeder, je overgrootmoeder…

Wat is het resultaat van deze dag?

Wat je na afloop zult merken is dat je de energielijn van de vrouwen in jouw familie opgeschoond hebt, zodat het weer gaat stromen. Vergelijk het met een snoer verlichting. Als er ergens in de lijn een lampje uitvalt, dan komt de stroom niet door naar de andere lampjes. In het ergste geval vallen alle lampjes uit.

Wat het effect kan zijn, is dat je merkt dat kwartjes sneller vallen. Ik (Liane) heb afgelopen Pasen een vrouwenlijn opstelling gedaan in mijn eigen familie. Ineens zie ik overeenkomsten tussen mijn moeder, mijn oma, mijzelf en mijn dochter. Ik begrijp veel meer van wat ik onbewust meegekregen heb en wat ik dus ook weer doorgeef aan mijn dochter. Het geeft letterlijk ademruimte en begrip door hetgeen wat ontstaat

Deze dag is iets voor jou als je nieuwsgierig bent naar de kracht van de vrouwen in jouw familie!

In de vrouwenlijn opstelling nodigen we de energie van de vrouwen in jouw lijn uit deel te nemen. Dat is de lijn van jou naar je moeder, je oma, je overgrootmoeder, je betovergrootmoeder, en verder terug, afhankelijk van wat er op de dag zelf gebeurt en nodig is.

Je hoeft geen vraag te hebben, dat mag wel. Wat we doen is de energielijn opschonen. En je mag erop vertrouwen dat in elke opstelling de juiste vragen aan de orde komen en de juiste antwoorden zullen opkomen.

Wil jij voelen wat jouw vrouwenkracht is?

Doe dan mee als opsteller van een vrouwenlijn. Als opsteller ben je ervan verzekerd dat we jouw vrouwenlijn zullen bekijken.

Er zijn meer opstellers op deze dag. Bij de andere opstellingen kun je gekozen worden als representant.

Weet dat veiligheid in de opstelling voor ons vanzelfsprekend het belangrijkst is.

Investering vraagsteller

Je investering in jouw persoonlijke vrouwenlijn opstelling is:

€ 249, –

[Alle bedragen zijn excl. btw]

Ja, ik wil dit meemaken als vraagsteller

Wil je eerst eens aankijken hoe dit gaat?

Meld je dan aan als representant (deelnemer).

Je neemt dan deel aan de opstelling. Je mag verwachten dat jouw plaats in de opstelling van een ander en de algemene inzichten op de dag op jouw vrouwenlijn van toepassing zijn.

Investering representant

Als representant is je investering :

€ 97, –

[Alle bedragen zijn excl. btw]

Ja, ik wil dit meemaken als representant

Let op: Er is ruimte voor maximaal 3 vraagstellers en 11 representanten.

We beginnen de dag met een fijne grondende meditatie, dus kom op tijd!

********************

Praktische gegevens:

Datum: Zaterdag 28 augustus 2021

Inloop:9:30 uur
Aanvang: 10:00 uur
Einde: 16:00 uur

Locatie: Graanmaalderij Gouderak

Koffie, thee, lunch en andere versnaperingen zijn bij de dag inbegrepen. De catering bij deze dag wordt verzorgd door Esther van Leeuwe van Smaak van de Waard. We zijn daardoor verzekerd van een heerlijke, duurzame lunch met lokale producten.

Bij de Graanmaalderij is ruime parkeergelegenheid.

Uiteraard houden we ons deze dag aan de voorgeschreven corona-maatregelen.

Ja, ik meld me aan als vraagsteller

Ja, ik meld me aan als representant

Over de trainers:

Liane Baltus

Schrijver – Intuïtie Practitioner – Coach Business Spiritualiteit

In mijn bedrijf The Spirit of Words komen mijn kwaliteiten als schrijver, kansdenker en energielezer samen. Ik leef voor wat ik mijn klanten leer. Ik keer naar binnen als ik antwoord wil hebben op een vraag. Ik ben een kansdenker. Daarmee bedoel ik dat ik buiten gebaande paden denk. Ik kijk wat mogelijk is en benoem dwarsverbanden als ik ze zie. Mijn intuïtie werkt als inspiratiebron en als leidraad in mijn werk.
Als coach Business Spiritualiteit werk ik met mensen die hun bedrijf vanuit hun diepste zelf neer willen zetten. Dan gaat het erover te zien welk verhaal je jezelf nu echt vertelt? Welke overtuigingen houden je tegen en hoe zet je deze om in een nieuw verhaal waarbij je voelt dat dit nieuwe verhaal ook waar is. Business spiritualiteit gaat over vanuit je diepste wezen je bedrijf ontwikkelen door concrete stappen te zetten die bij je passen. Verdiepen is het kernwoord. Elk antwoord zit in je, alleen… hoe kom je erbij? Daar help ik mijn klanten naartoe.

Martine Hamstra

Intuïtief eigenwaarde coach en gediplomeerd Therapeut Systemisch Werk

Wie is Martine?
Tsja wat schrijf je dan…

Liane en ik kennen elkaar van een business opleiding en we hadden beiden al snel het gevoel dat we meer voor en met elkaar zouden gaan doen dan enkel studiemaatjes zijn.
Dat resulteerde uiteindelijk in de uitnodiging die nu voor je ligt. “big smile”.

Liane en ik versterken elkaar in energie wat tot grote en brede mogelijkheden leidt.
Liane kennen de meesten van jullie al als de vrouw wie zij is en de lessen die zij geeft waaronder haar schrijf workshops, waar ik ook graag aan deelneem.

Ik heb mijn praktijk “Het Thuishuis” in Purmerend en ik woon in Edam. Mijn bedrijf heet Eigen Weg Doel Bewust (www.eigenwegdoelbewust.nl), ik noem mijzelf intuïtief eigenwaarde coach en ben oa gediplomeerd Therapeut Systemisch Werk.

Wij zien er enorm naar uit om je te mogen ontvangen op deze vrouwenlijn opstellingendag. Voel je welkom en veilig, want dat ben je.

Ja, ik meld me aan als vraagsteller

Ja, ik meld me aan als representant

Add A Comment