BUITENKANSJE

Mooie kans voor jou als je jouZelf op de eerste plaats durft te zetten.

lief Mens,
Ik vermoed dat ik jou iets moois kan aanbieden.

Astrid Landman van Air meets Water en ik organiseren VIPmiddagen voor die mens wie ervoor durft te kiezen zichzelf op de eerste plaats te zetten. Volgende week zondag 23 april hebben we weer zo’n middag. De dame wie zich hiervoor had aangemeld heeft de datum moeten verzetten. Dit houdt in dat deze middag vrij is gekomen en wij ruimte hebben voor iemand anders.

Voor wie dit leest, ik gun het jou ook.
Hoe zou jij het vinden om onze VIP te zijn deze zondagmiddag 23 april?
 
De intentie van deze middag gaat over een keerpunt in je leven.
Je hebt je leven op een bepaalde manier geleefd tot dit moment en je voelt dat er meer moet zijn, dat het ook anders kan. Kinderen zijn de deur uit, gezinssituatie veranderd. Er ontstaat ruimte, misschien in tijd maar ook in het hoofd en in je gevoelswereld. Er ontstaat verlangen naar zingeving, naar verandering. Naar ruimte voor jouZelf. Vragen als; wie ben ik zelf eigenlijk? Wat is het wat Ik Wil? Waar mag ik voor kiezen? En stel je hebt antwoorden op deze vragen, hoe ga je dat dan vormgeven. Hoe ga je dat inpassen in je huidige wereld. Jouw omgeving. En wat zou dan de eerste stap zijn? Hoe ga ik om met weerstand uit mijn omgeving? Hoe houd ik mijzelf daarin staande?

Astrid is zelfliefde expert en werkt met de cycli van de Maan. Misschien vind je het leuk om te weten dat de 23e april valt in de nieuwemaanfase. De tijd om je intenties te zetten, je open te stellen voor nieuwe mogelijkheden en te onderzoeken met welke verlangens jij je wilt verbinden. Omdat de nieuwe maan in Ram staat kan deze nieuwe maan je nog extra het gevoel geven dat je een nieuw begin maakt.
Dat maakt de datum bijzonder en voegt iets toe aan de energie van deze middag.

Stel je voor je voelt een interne Ja bij de intentie van deze middag maar de datum gaat niet. Dan kunnen we een andere datum met je inplannen, een datum die voor jou wel geschikt komt.

Er gaat altijd een 30minuten zoomcall aan vooraf waarin je jouw verlangen kenbaar kunt maken. Op basis van jouw behoefte cq vragen stellen Astrid en ik een programma samen die geheel op maat is voor enkel jou.

Hoe zou je dat vinden om onze VIP te zijn? Via onderstaande link kun je er nog iets meer over lezen:

Heb je een vraag? laat ons ajb weten.
Een warme groet,
Martine
Ook namens Astrid

Add A Comment